Berbec

Eşti foarte solicitat în plan profesional, de către şefi şi persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilităţi profesionale de anvergură pe termen lung. Gândeşte-te bine înainte de a accepta sarcini noi, oricât ar fi de tentante.

Taur

Aceasta este o perioada pe cât de frumoasa pe atât de aglomerata şi dificila pentru tine. Începi câteva proiecte importante şi îndrăzneţe, care te vor scoate din zona de confort şi te vor ajuta să ajungi mai repede decât crezi acolo unde iţi doreşti. Daca ai de luat decizii majore, nu uita să te bazezi pe intuiţie.

Gemeni

Vor interveni planuri de călătorie, planuri de studii sau chiar vei fi nevoit să pleci rapid în locaţii îndepărtate pentru a rezolva chestiuni profesionale. Tema călătoriilor din varii motive este principală în aceste zile şi ar trebui să-i acorzi atenţie deosebită.

Rac

În aceasta săptămână eşti cu moralul la pământ. Trebuie să te ocupi de câteva proiecte foarte importante şi simţi că nu mai ai energia necesara pentru viaţă profesionala. Din fericire, partenerul de cuplu iţi este alaturi şi te sprijină nu doar moral, ci şi cu sfaturi foarte bune care te vor ajuta să mergi mai departe.

Leu

Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la locul de muncă. Relaţiile colegiale sunt anoste, dar printre rânduri poţi afla informaţii interesante vizavi de schimbările care se preconizează în domeniul profesional în care activezi.

Horoscop Minerva pentru vara anului 2019! Berbecii vor câştiga bani mulţi, dar vor avea de suferit în plan amoros

Fecioară

O săptămână dinamică vizavi de relaţiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor îţi poate oferi informaţii valoroase necesare îmbunătăţirii relaţiei cu copiii sau cu persoana iubită.

Balanţă

Fii cu mintea trează, atentă şi deschisa, nu prea mult cu capul în nori şi vise, pentru că energia Lunii pline poate predispune la complicaţii în cazul în care nu eşti prezent în viaţă curenta clipa de clipa cu întreagă ta fiinţă : corp, minte, suflet. Fii atent la tot ce spui sau faci. Stai cu ochii larg deschişi. Gândeşte înainte să vorbeşti.

Scorpion

Informaţiile vehiculate în aceste zile îţi vor răsuna multă vreme în suflet, pentru că pe de o parte conţin sfaturi utile, iar pe de altă parte îţi descoperă adevăruri de necontestat vizavi de tine şi situaţiile în care eşti implicat. Vorbeşte strictul necesar şi nu-ţi divulga planurile de viitor.

Săgetător

Ştiu ca de multe ori te bazezi pe ajutorul celor din jurul tau, insa de data aceasta este foarte important sa inveti sa crezi in tine, in puterea pe care o ai tu singura. Vor exista cateva momente in care vei fi nevoita sa iei decizii majore. Ei bine, in aceste momente, bazeaza-te pe intuitie si alege cu inima.

Capricorn

Eşti susţinut de prieteni, de oameni de bună calitate, alături de care poţi dezvolta proiecte profesionale de anvergură. Însă, este nevoie să-ţi aranjezi şi planurile personale, cele care vizează relaţiile tale cu persoanele dragi.

Top trei zodii care vor avea parte de schimbări drastice! Ele trăiesc cea mai bună perioadă

Vărsător 

Se întâmplă câteva lucruri neaşteptate pe plan profesional şi ai nevoie de timp pentru a te adapta şi a le accepta. Chiar şi aşa, dai dovada de maturitate în relaţia pe care o ai cu superiorii şi colegii de echipa. Spre final de săptămână te vei bucura de o surpriza frumoasa.

Peşti

Prin discuţiile avute cu prietenii în această săptămână este posibil să obţii informaţii utile privitoare la dezvoltarea ta personală şi nu în ultimul rând la îmbunătăţirea sănătăţii tale. Însă, evită să vorbeşti despre slăbiciunile tale, întrucât unii pot profita de asta, înţelegându-te greşit. Ai nevoie de odihnă şi de meditaţii interioare, pe marginea relaţiilor şi situaţiilor în care eşti implicat.