Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

HOROSCOP BERBEC - au lupte de purtat, încă de luni şi marţi, când au sentimentul că nu sunt ascultaţi şi că nu li se face dreptate. Toată săptămâna încearcă să se impună şi să îşi facă dreptate. În weekend reculegere.

HOROSCOP TAUR - săptămâna aduce discuţii de luni cu un partener legate de ce nu face acesta. Pierd pe mâna altcuiva. Restul săptămânii trebuie să fie atenţi la informaţiile ce vin din străinătate ori de la persoane sus puse. Pot fi hotărâri ori acte.

HOROSCOP GEMENI - accent pus pe relaţii, ce fac ceilalţi, pot apărea dispute cu partenerul de viaţă. Calcule financiare miercuri şi joi. Simt nevoia de schimbare, de a merge pe alt drum.

4 zodii predispuse la a se îmbogăţi. Planeta Venus îî va face pe Tauri să trăiască în lux

HOROSCOP RAC - multă muncă încă de luni şi marţi. Pot apărea confruntări. Se păgubesc singuri cumva, daca nu apelează la un partener pentru ajutor.

HOROSCOP LEU - sunt în formă bună, tonus minunat, sunt cu chef de vacanţă. Sunt foarte creativi si cam dau lumea peste cap pentru că ceilalţi nu sunt în ritmul lor. Muncesc pe rupte miercuri şi joi, dau multe ordine şi nu prea stau la discuţii.

HOROSCOP FECIOARĂ - Săptămână liniştită la început. Pregătesc ceva si sunt foarte atente la gramajul interior să fie foarte fin. Miercuri şi joi strălucesc, sunt în formă maximă. îşi pun cunoştinţele în valoare. Spre finalul săptămânii fac o schimbare la serviciu.

HOROSCOP BALANŢĂ - multe întâlniri luni şi marţi. Atente la aspectele juridice, atenţie la drum. E risc de amendă sau tot felul de greşeli ce vor fi taxate. Luna nouă aduce o schimbare pentru unele balanţe care au chef de flirt.

HOROSCOP SCORPION - banii sunt ţintiţi luni şi marţi. Se fac calcule. Miercuri şi joi îşi pun la punct o strategie de abordare a unei persoane.

De unde vin dezamăgirile în dragoste, în funcţie de zodie. Taurii şi Racii, cei mai sensibili în iubire

HOROSCOP SĂGETĂTOR - sunt orgolioşi luni şi marţi. Se ceartă cu toată lumea. Simt că e momentul lor şi trebuie să se impună. Deranjeazăa destul de mult în jurul lor. Spre finalul săptămânii se liniştesc lucrurile.

HOROSCOP CAPRICORN - atenţie la sănătate luni şi marţi. Au sentimentul că nu pot controla lucrurile. Îşi revin miercuri şi joi, lucrurile încep să se regleze.

Află previziunile pentru celelalte zodii, aici!