Intervalul de două săptămâni din luna septembrie, începând cu vineri, 3 septembrie, şi până pe 16 septembrie, este influenţat de dorinţa de a face mici ajustări benefice, care să adauge valoare imaginii de ansamblu. Tot pe 6 septembrie, Mercur, planeta comunicării începe deplasarea pre-retrogradă în semnul Balanţei. Asta înseamnă că urmează o perioadă de pregătire înainte de o furtună cosmică! Între timp, Soarele se alătură şi el „petrecerii‟, adăugând intensitate emoţiilor, acţiunilor şi reacţiilor noastre. Mercur retrogradează, oficial, pe 27 septembrie, până pe 17 octombrie, dar efectele mişcării retrograde se resimt până spre 3 noiembrie. Este acea perioadă a anului, din nou, când comunicarea în relaţiile familiale, colegiale, profesionale dă erori – una vorbim şi alta vrem să transmitem, iar legăturile înşelătoare din trecut pot reveni în prezent şi ne pot devia de la drumul stabilit, de la planuri şi vise.

Altfel spus, intervalul de timp care debutează pe 3 septembrie este minunat pentru a ne aşeza viaţa pe făgaş normal, de a ne întări punctele sensibile, de a ne plăti datoriile şi de a ne face planurile chiar şi până la sfârşitul anului. Avem treabă!

Citeşte şi Horoscop septembrie 2021. Nu sunt favorizate proiectele noi! Înainte şi după Mercur retrograd, dăm probe grele de rezistenţă