Mihai Voropchievici a prezentat la o emisiune tv cadoul divin al Universului pentru fiecare dintre zodii.

HOROSCOP Berbec - are puterea de a încuraja oamenii. Are o forţă mobilizatoare, ştie să îi pună la treabă. E bun de şef. E genul de persoană pe care toată lumea şi l-ar dori în jurul ei. Cadoul divin e legat de puterea pe care o are nativul de a face oamenii să se simtă bine şi de a-i ajuta în momentul în care eşti căzut.

HOROSCOP Taur - sunt persoanele care se concentrează mai întâi pe oamenii din jur şi apoi pe ele. Luptă constant ca lumea în care trăim să fie mai bună, mai sinceră, mai blândă şi mai iubitoare. Nu luptă în zadar, reuşeşte să schimbe ceva din fiecare. Nu se dă niciodată bătută. Are tenacitate.

Citeşte şi: 3 zodii de femei speciale. Se nasc rar şi le recunoşti după frumuseţe şi inteligenţă

HOROSCOP Gemeni - au puterea de a vedea întotdeauna partea plină a paharului. Nu sunt pesimişti. Au minte şi nu acţionează repede. Te implică în nişte lucruri care au durată şi părţi bune. Rămâne optimist, mobilizează pe cei din jur. E alungător de stres.

HOROSCOP Rac - încaercă întotdeauna să ofere cea mai frumoasă iubire. Cei din jur primmesc dragoste şi afecţiune. Ştiu că iubirea e cea mai importantă. Pe acest sentiment clădeşte şi susţine emoţionalul. Acceptă persoane bune şi rele în viaţa lor. Ei văd întâi calităţile şi apoi defectele.

HOROSCOP Leu - are puterea de a schimba energiile din jurul nostru. Cadoul divin este puterea incredibilă de a schimba starea de spirit. Când intră într-o încăpere un Leu şi e lumina stinsă se aprinde becul, iese Soarele. Ştie să impună cu zâmbetul pe buze.

HOROSCOP Fecioară - vrea să facă bine cu de-a sila. Sare în ajutor şi celor care au nevoie şi celor care nu au nevoie. E un bun sfătuitor. E foarte bun când ai un moment de cumpănă. Găseşte soluţii la toate lururile.

HOROSCOP Balanţă - au darul de a empatiza cu toţi din jur. Le dă sfaturi, ştie să intervină la momentul potrivit şi îi înelege fără cuvinte. Sunt răutăcioşi doar pentru a ajuta şi de a pune capăt unei bârfe.

HOROSCOP Scorpion - au darul divin de a avea conexiuni. Sunt într-o relaţie foarte bună cu Universul. Ce îi cer lui Dumnezeu, primesc. Înţeleg tot ce se întâmplă ăn jurul său. Sunt foarte săritori şi foarte secretoşi.

HOROSCOP Săgetător - au puterea de a vindeca şi a aduce optimism în viaţa celorlalţi. Ştiu cum să treacă peste situaţii dificile. Ştiu să pună un zâmbet pe o faţă tristă. Au puterea de a cântări nedreptatea. Renasc din cenuşă.

Citeşte şi: Horoscopul dragostei pentru fiecare femeie. Care este bărbatul perfect pentru tine, în funcţie de zodie

HOROSCOP Capricorn - inspiră oamenii din jur. Sunt foarte curajoşi, le place să iasă din zona de confort. Au puterea de a inspira pe cei din jur şi să facă să li se deschidă sufletul. Aduc bucurii în fiecare clipă.

HOROSCOP Vărsător - se nasc cu puterea divină de a oferi pace şi linişte în jurul său. Îl face pe cel din jur să aibă puterea de a schimba lucrurile. Sunt gânditorii zodiacului. Are mereu soluţii şi nu renunţă la nimic.

HOROSCOP Peşti - iubesc necondiţionat. Sunt foarte sinceri, pasional şi sunt foarte atenţi cu oamenii care trăiesc lângă ei. Sunt foarte deschişi şi oferă bunăstare. Au emoţie pură.

Sursa: Antena 3