Iată care sunt cele trei zodii care îşi vor lega destinele sau vor avea parte de o cerere în căsătorie în anul bisect 2020:

Taur

Contextul astral îi va determina pe cei născuţi în zodia Taur să grăbească puţin ritmul în care evoluează lucrurile în plan amoros, scrie avantaje.ro. Nu îşi vor mai dori să aştepte, nu vor mai avea nevoie de alte confirmări, ci evenimentele care se vor produce în viaţa lor îi vor convinge că au găsit persoana alături de care să trăiască tot restul vieţii. Dacă nu au încă o relaţie, Taurii pot întâlni o persoană specială, nu vor mai sta pe gânduri şi vor considera că a venit momentul să facă pasul cel mare.

Citeşte şi: 4 zodii predispuse la a se îmbogăţi. Planeta Venus îî va face pe Tauri să trăiască în lux

Fecioară

Fecioarele sunt obişnuite să analizeze totul în detaliu şi să nu se grăbească, mai ales atunci când în joc este viitorul lor, mai scrie sursa citată. Din acest motiv, doar nativii Fecioară care au relaţii de lungă durată au şanse mari să ajungă în faţa altarului în 2020. Persoanele născute în această zodie vor ajunge la concluzia că relaţia lor de cuplu este una cât se poate de stabilă şi că merită să se transforme într-o căsnicie.

Citeşte şi: Cele mai nefericite zodii în luna februarie. Aceşti nativi ar putea să rămână singuri de Ziua Îndrăgostiţilor

Peşti

Peştii pun mare preţ pe romantism, iar din punct de vedere sentimental, 2020 va fi un an memorabil pentru ei. Cei născuţi în această zodie vor realiza că sunt norocoşi să aibă o relaţie solidă şi care evoluează frumos, lucru care îi va determina să se gândească la căsătorie. Pentru cei singuri, surprizele se vor ţine lanţ pe plan amoros şi nu este exclus să îşi găsească jumătatea în mod întâmplător.