Cu ambele planete asociate cu iubirea – Venus şi Marte – care traversează semnul Leului, în cea mai mare parte a lunii iulie, vom resimţi o nevoie profundă de a demonstra şi de a fi văzuţi, iar asta ne face să ne simţim ca într-un roller-coaster al emoţiilor. Şi pentru cei singuri, şi pentru cei aflaţi în relaţii, 13 iulie este o dată de urmărit, pentru că aceste planete îşi unesc forţele, pentru a declanşa artificii în viaţa amoroasă. Dacă este necesar un proces de vindecare în cadrul relaţiei, acesta va fi mai eficient în următoarea perioadă, datorită activităţii lui Chiron, care se pregăteşte să devină retrograd în semnul Berbec. Mişcarea aceasta se va simţi ca o energie continuă şi puternică, ce ne îndreaptă atenţia spre vindecarea rănilor emoţionale şi a iubirii de sine.

Energia se schimbă în ultima săptămână a lunii iulie, pe măsură ce Soarele îşi începe turul anual în semnul de foc Leu. Vom fi gata să schimbăm intensitatea emoţională cu o energie mai jucăuşă, mai înclinată spre distracţie.

Berbec

Concentrarea va fi pe casă, pe treburile casnice şi pe consolidarea relaţiilor cu membrii familiei. Pentru a vă face casa o cetate de încredere în care să vă simţiţi echilibraţi, va trebui să fiţi pregătiţi pentru mult mai multe decât vă imaginaţi. În ceea ce priveşte aspectele negative, acestea vor fi exprimate în schimbări de dispoziţie frecvente, într-un sentiment inexplicabil de excitare şi anxietate. Nu e cazul să cedaţi acestor tendinţe.