HOROSCOP  Berbec - Au o săptămână grozavă. Să încerce să nu supere pe nimeni marţi şi miercuri. Joi si vineri sunt zile pentru familie.

HOROSCOP  Taur - Încep săptămâna un pic mai lent. Marţi şi miercuri sunt zile de actiune şi investiţii. Îşi calculează foarte bine banii şi sunt rentabili în ceea ce fac. La sfârşitul săptămânii fac vizite.

HOROSCOP  Gemeni - Îşi fac mai mult calcule. Luni şi marţi sunt discreţi şi preferă să vadă ce fac ceilalţi. Nu prea vor să se implice în actţiuni riscante. Miercuri şi joi sunt zile bune, dar sunt năzuroşi. În weekend fac cadouri celor dragi.

Aceste zodii îşi vor întâlni marea iubire în 2020. Horoscopul dragostei arată excelent pentru Vărsători

HOROSCOP  Rac - Saptamana aduce, la începutul ei, multă dorinţă de a intra în contact cu persoane dragi sau prieteni mai vechi. Atenţie la sănătate la finalul săptămânii.

HOROSCOP  Leu - Autoritate şi decizii mari. Se implică şi dirijează lucrurile. Au mână bună, forte. Lucrurile le ies cum îşi doresc. Au chef de distracţie la mijlocul săptămânii. Finalul săptămânii e plin de discreţie.

HOROSCOP  Fecioară - Săptămâna aducătoare de idei bune. Pot primi o undă verde, acum, luni şi marţi. Pot primi veşti din străinătate. Asta le pune pe roate ca miercuri şi joi să se mobilizeze. În weekend, distracţie cu prietenii.

HOROSCOP  Balanţă - Sunt cu ochii pe partener sau pe colaborator. Sunt surprinse cu cadouri sau planuri de călătorie. În weekend primesc musafiri sau rezolvă multe treburi gospodăreşti.

HOROSCOP  Scorpion - Sunt foarte cooperanţi la început de săptămâna. Depind de o persoană care e un pic mai dificila si de aceea au sentimentul ca pasesc pe cioburi. Până la urmă le intră in graţii. În weekend, călătorii.

HOROSCOP  Săgetător - Trag din greu la căruţă luni şi marţi. Li se pare că doar ei muncesc. Cer egalitate, să li se răspundă cu aceeaşi monedă. Sunt arţăgoşi, aşa că atenţie la ton. În weekend lucrurile se aşează. Au şansa să câştige mulţi bani.

HOROSCOP  Capricorn - Sunt atenţi la dragoste şi tandreţe. Să le facă plăcere ceea ce muncesc. Marţi şi miercuri sunt nemulţumiţi de neglijenţa cuiva. Muncesc în locul altora ca să rezolve lucrurile, potrivit Antena 3. 

Top trei cele mai loiale zodii. Aceşti nativi nu te vor trăda niciodată

HOROSCOP  Vărsător - Sunt comozi, nu fac mari eforturi, luni şi marţi merg pe minima existenţă. La mijlocul săptămânii le vine cheful de distracţie. Ideile lor dau pe afară.

HOROSCOP  Peşti - Săptămâna viitoare le aduce multe discuţii legate de bani. Trebuie să fie foarte atenţi la argumentele practice. Miercuri şi joi sunt mai sensibili şi au sentimentul că nu sunt foarte siguri. În weekend pot fi un pic năzuroşi şi pot primi invitaţii interesante de la persoane importante.