Rac

Banii şi bunurile altora sunt temele tale de interes la sfârşitul acestei săptămâni. Poţi primi favoruri, câştiguri financiare sau materiale, de la cine nu te aştepţi. Există necunoscute greu de pătruns în acest segment. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt tensionate şi dezamăgitoare. Evita împrumuturile, speculaţiile şi, dacă primeşti ceva de la alţii, reţine că s-ar putea că la un moment dat să inapoiezi totul. Priveşte şi laturile imateriale ale vieţii.

Leu

Relaţiile parteneriale îţi vor da multe bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Partenerul de viaţă te poate provoca la o discuţie delicată legate de viaţă în doi. Posibile probleme pot veni de la bani, de la copii şi mai ales de la şi prin prieteni. Gândirea şi comunicarea sunt accentuate, putându-se ajunge la discuţii aprinse din te miri ce. 

Fecioară

Locul de muncă şi sănătatea sunt temele propuse de astre în acest weekend. Ori îţi iei de lucru acasă, ori petreci o parte din aceste zile la serviciu. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, iar şefii au alte treburi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, de aceea evita statul mult în picioare, mănâncă atent şi hidratează-te din plin. 

Balanţă

Totul se învârte în jurul banilor la sfârşitul acestei săptămâni. La o privire atentă în domeniul profesional poţi constată că există un dezechilibru major între cât şi cum munceşţi tu şi ce răsplată primeşti. Este o perioada delicată din punct de vedere financiar, aşa încât evita cheltuielile nefondate.

Citeşte şi: Dau lovitura în iulie! Trei zodii au noroc uriaş la bani în luna lui Cuptor

Scorpion

Sâmbătă ar trebui să te simţi în elementul tău. Sunt momente importante în care se conturează o nouă etapă de viaţă. Eşţi tentat să te implici în mai multe treburi deodată, de aceea fii prudent. Relaţiile cu ceilalţi, în special cu partenerul de viaţă, sunt distorsionate. 

Săgetător

La finalul acestei săptămâni, astrele îţi recomandă detaşare de forfota cotidiană, retragere în locuri liniştite şi somn mai mult. Sănătatea este vulnerabilă pe toate segmentelele corpului. Încă există un fond predispus la neplăceri medicale, greu de localizat sau remediat. Duminică te vei simţi mai bine, revenindu-ţi cheful de viaţă. 

Capricorn

Unii prieteni vor dori să te întâlnească la sfârşitul acestei săptămâni. Pe de o parte este minunat, pentru că poţi află subiecte interesante sau poţi schimbă păreri cu oameni de bună calitate. Însă există un risc, pe de altă parte, de a vorbi prea mult şi de a gafă serios pe teme cunoscute puţîn sau deloc. Controlează-ţi vorbele şi reacţiile!

Vărsător

Se pare că te vei întâlni cu multă lume în zilele acestui weekend, fie într-un cadru profesional, fie într-unul familial. Chiar dacă îţi vei alcătui un program de distracţii sau pentru un hobby, vei fi nevoit să participi activ şi la reuniuni propuse de alţii. 

Peşti

La finalul acestei săptămâni sunt momente bune pentru activităţi culturale, vizitarea unor târguri de sezon sau pentru a creiona planuri de călătorii. Se recomandă prudenţă în tot ce întreprinzi în aceste zile, pentru că factorul necunoscut pândeşte şi poate crea neplăceri

Berbec

Este un moment perfect pentru achiziţii, inclusiv unele mari şi mai valoroase. Dacă aveai de gând să cumperi o maşînă sau un apartament, acum este perioada bună.

Citeşte şi: Cu ei ai viaţă grea! Cele mai geloase zodii din horoscop

Taur

Ies la iveală nişte calităţi pe care nu le-ai arătat prea mult oamenilor din jur. Unii vor fi uimiţi de ceea ce poţi face, în timp ce alţii te vor certă că până acum ai fost leneş şi nu ai făcut ceea ce trebuie.

Gemeni

Capacitatea ta de a păstra secrete te-a făcut mereu un prieten de nădejde. Un amic îţi cere ajutorul în privinţa unei chestiuni personale. Va fi ceva profitabil pentru tine.

 

Sursă: ziare.com