Ioana Simion şi Ilie Năstase s-au despărţit, potrivit unor surse citate de Click!, care au dezvăluit că femeia s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament din Pipera. 
 
„Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici”, a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare.
 
„Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo.  Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă.
 
Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei', a declarat pentru Click! o persoană din apropierea cuplului.

 
Ilie Năstase şi Ioana Simion s-au căsătorit în primăvară, după ce fostul tenismen a divorţat de Brigitte, care de asemenea s-a recăsătorit cu Florin Pastramă.