Ioana Ginghină, mamă singură

Recent, actriţa a publicat pe blog o postare în care vorbeşte despre fiica ei şi despre cum e să îţi creşti copilul, singură. Aceasta încearcă să găsească o modalitate înţeleaptă de a îşi creşte şi educa copilul.

„Exista multă tensiune şi presiune atunci când esti părinte. Este o mare responsabilitate si muuultă muncă, însă ce mă întreb de foarte multe ori este, sunt oare destul de distractivă în relaţia cu Ruxandra? Nu aş vrea să fiu o mamă tensionată, axată doar pe a produce necesarul de bani pentru o viaţă decentă si concentrată pe învăţătură.

Se spune ca noi, părinţii, suntem oglinda copiilor şi că sunt mari şanse ca să ne copieze şi la maturitate, deci chiar mi-as dori să-i arăt Ruxandrei un adult cu simţul umorului, relaxat şi dornic de distracţie. Aplicaţia TikTok aduce în atenţia copiilor, care o apreciază şi melodii vechi, de pe vremea noastră.

De exemplu într-o zi am auzit-o pe Ruxi fredonând o melodie de la Spice Girls. Am cântat cu ea şi ghici ce a urmat:

Ruxi : Tu de unde o ştii?

Eu: E o melodie de pe vremea mea!

Ruxi: Da, sigur.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu, când vine vorba de muzică, se activează alter-ego-ul meu de anii ’90 si deodată mă transform. De câte ori auzim la radio un cântec anii ’90, încep să-i povestesc Ruxandrei ce „sufletul petrecerii” am fost.

Citeşte şi: Antonia, concert fără fani. De ce nimeni nu a venit să o asculte

Până la urmă Ruxi trebuie să ştie acea parte din mine, acea rebelă care dansa în toate felurile prin discoteci, de se făcea cerc în jurul meu şi nimic nu mai conta, decât să dansez până la epuizare. Aşa că într-o zi mi-am zis că este acea zi când trebuie să dau muzica la maxim si să-i arat Ruxandrei tânăra din mine”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu Lila din "Vacanţa Mare". Actriţa Mirela Stoian a avut de suferit enorm din cauza acestui personaj