După ce a suferit mai multe transformări fizice, a devenit o femeie mult mai sexy, s-a dedicat carierei şi s-a implicat în numeroase proiecte noi, Ioana Ginghină a în sfârşit marea veste: iubeşte din nou! 

Andreea Bălan, atac la adresa lui George Burcea. Ce a dezvăluit la scurt timp după ce a recunoscut separarea

„Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri.” a spus Ioana Ginghină, la Antena Stars.

Vedeta a dezvăluit că toate lucrurile prin care a trecut au ajutat-o să se redescopere şi să vadă viaţa, cu alţi ochi. Mai mult de atât, Ioana Ginghină a dat de înţeles că vrea să se recăsătorească, atunci când se va simţi pregătită, mai notează sursa citată. 

Cum a reuşit Anda Adam să slăbească 12 kilograme într-un timp record. Vedeta a renunţat la doar două ingrediente

„Nu ştiu dacă în alb, dar o mai fac de câte ori e nevoie şi simt ca am nevoie. Ideea este că după despărţire eram că nu mai fac niciodată, dar după aia m-am gândit dacă pe mine şi pe omul de lângă mine ne face fericiţi chestia asta. Hârtia aia te face să faci lucruri împreună. În momentul în care eşti separat, nu tragi la aceeaşi căruţă. Fiecare e cu căsuţa lui, deocamdată.” a spus Ioana Ginghină.