Deşi are mulţi admiratori, Ioana Ginghină a mărturisit că nu vrea să se gândească, deocamdată, la o nouă poveste de iubire după separarea de Alexandru Papadopol, tatăl fetiţei ei. 
 
„N-am noutăţi, deocamdată îmi place să fiu curtată, să primesc mesaje cu inimioare, îmi trăiesc tinereţea. Nu mă bag, nu. Nu am regrete, eu am avut o căsătorie frumoasă, pe final s-a mai stricat, dar acum mă gândesc că aşa a fost să fie, probabil mă aşteaptă o nouă etapă probabil şi mai frumoasă. Am descoperit că bărbaţii au tot felul de crize, la 30, la 40 de ani. Eu mi-am asumat, cred că nu voi mai intra prea curând într-o relaţie. Nu mă mai văd mamă a doua oară, nu-mi mai doresc al doilea copil din cauza faptului că celălalt bărbat ar iubit-o pe Ruxi”, a explicat Ioana Ginghină, potrivit spynews.ro.
 
De asemenea, ea a mărturisit că şi-a dus fiica la psiholog. 
 
„Am apelat la un specialist, am dus-o pe fetiţa mea la psiholog, n-a avut aşa repercusiuni cum mă aşteptam. Ea trebuie să nu mă vadă pe mine afectată. Nici ce s-a întâmplat nu a fost mare lucru, suntem liberi”, a mai spus vedeta, potrivit aceleiaşi surse.