Anunţul devastator a fost făcut public chiar de artistă, care a scris pe Instagram despre tragedie. 
 
“Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările“, a anunţat Oana Radu.
 
La scurt timp, pe contul de socializare al artistei au apărut numeroase comentarii.
 
”Sincere condoleanţe pentru pierderea suferită şi îmi pare sincer foarte rau pentru ceea ce s-a întâmplat! Îmi voi aminti mereu de Alin aşa cum l-am cunoscut eu... un om plin de viaţa, mereu cu zâmbetul pe buze şi cu un suflet plin de caldura şi iubire! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace şi cele mai sincere condoleanţe”/ ”Îmi pare rău. Dumnezeu să-l ierte.”/ ”Doamne, ce treagedie! Suntem alături de voi. Condoleanţe şi multă putere să treci peste acest moment.”/ Dumnezeu să-l odihnească în pace şi lumina veşnică! Sincere condoleanţe, dragă Oana”, au fost câteva dintre mesajele apărute pe internet. 
 
”Am fost la faţa locului când Alin a păţit nenorocirea şi îmi doream sa treacă cu bine pentru ca nu merita să plece dintre noi. Sincere condoleanţe, Oanei şi familiei iubitului tau”, a mai scris cineva. 
 
Atacul a avut loc în luna august.  Alin Mihai Suflea, dar şi mama sa, au suferit arsuri grave în urma acestui atac. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Mama lui Alin a rămas internată la Craiova, având arsuri care nu i-au pus viaţa în pericol. Craioveanul care a aruncat cu mai multe sticle cu benzină într-un imobil din cartierul craiovean Rovine rănindu-l grav pe iubitul cântăreţei Oana Radu a fost arestat.