Recent, actorul a povestit în instanţă despre această întâmplare controversată referitoare la fiica lui, în timpul unui proces. Johnny Depp a dat în judecată ziarul britanic The Sun pentru un articol scris în 2018, acolo unde actorul era descris ca fiind  „un soţ bătăuş”, potrivit Unilad.co.uk.

 

Amintindu-şi situaţia, actorul a explicat că s-a preocupat de fiica lui, în timpul perioadei de adolescenţă: 

„Fiica mea avea 13 ani şi, după cum ştim cu toţii, la 11, 12 şi 13 ani, când mergi la o petrecere de liceu, eşti abordat de oameni care vor dori să-ţi dea băutură, pentru că ei la rândul lor beau la vârsta de 12 şi 13, consumă cocaină la 12 şi 13 ani, fumează marijuana la 12 şi 13 ani, fac ecstasy şi multe alte lucruri. Fata mea era la o petrecere şi cineva i-a dat un joint. Avea doar 12 ani şi nu a ştiut ce să facă”. 

Actorul a decis să vorbească deschis cu fiica sa despre această problemă, sfătuind-o să dea joint-ul mai departe dacă se va mai afla într-o situaţie similară şi să nu experimenteze droguri alături de persoane străine, pe care nu le cunoaşte.

„Te rog, dacă vreodată o să vrei să încerci asta, fă-mi onoarea de a-mi spune acest lucru atunci când eşti cu adevărat pregătită. Nu vreau ca prima ta experienţă să fie în preajma persoanelor pe care nu le cunoşti şi în care nu ai încredere”, i-a spus Johnny Depp fetei sale. 

Actorul a spus că decizia lui de a-i da fetei să fumeze marijuana a fost „una sigură”, atunci când a venit către el şi i-a mărturisit că şi-ar dori să încerce. Acesta a pregătiti şi alte lucruri pentru ca atmosfera şi prima ei experienţă să fie relaxante. A dat drumul la TV şi s-a asigurat că au destulă îngheţată în frigider. 

„Este important ca propriii mei copii să fie sinceri cu mine, iar eu la rândul meu să fiu sincer cu ei. Nu-mi doresc să ascundă lucruri de mine, să facă ceva fără ca eu să ştiu. Aveam încredere că joint-ul de marijuana, făcut de mine şi din care eu însumi am fumat, era de calitate bună”.

Deşi actorul este blamat de către ceilalţi pentru ceea ce a făcut, el se apără spunând că: 

„Dacă ceea ce am făcut este greşit din punctul tău de vedere, îţi apreciez părerea, însă mai cred că am fost un părinte responsabil în ceea ce mă priveşte”, i-a atras atenţia actorul avocatului publicaţiei The Sun. 

Cu ce se ocupă fata lui Johnny Depp?

Lily-Rose Melody Depp s-a născut în Franţa, la Paris, pe 27 mai 1999, părinţii ei fiind actorul american Johnny Depp şi cântăreaţa de origine franceză Vanessa Paradis. De altfel, mai are un frate, pe numele său John Christopher Depp III. 

După ce Depp şi Paradis s-au despărţit în 2012, aceştia au împărţit custodia comună a lui Lily-Rose, care-şi împarte timpul între Los Angeles şi Paris. 

Acum, Lily este actriţă şi model. 

FOTO Instagram lilyrose_depp / Shutterstock, 2017.