Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru Claudia Pătrăşcanu, întrucât şi-a părăsit soţul şi s-a mutat la Constanţa, însă pare să răsară soarele pe strada ei. 
 
Mai exact, cântăreaţa a decis să revină pe scenă, aşa că va lansa o nouă piesă, potrivit mesajului făcut public pe contul de socializare. 
 
”M-am trezit în zori şi mi-am spus: Un om special nu îl recunoşti după chip, ci după suflet… Cel fără suflet, nu are scrupule, nu are conştiinţa şi nu se iubeşte nici măcar pe el…. cel cu suflet,cel bun,este întotdeauna frumos din cap pâna în picioare! Nu înceta niciodată sa crezi şi să speri şi oricâte probleme ai avea, Dumnezeu nu te lasă…. Îţi va trimite suficientă forţă peste a trece peste tot. Te uiţi în ochii copiilor şi vezi VIAŢA! Nu uita să te rogi în fiecare zi pentru că nici Dumnezeu  nu uită să te trezească în fiecare dimineaţă.
 
Nu lăsa răutăţile sau zgomotul celorlalţi să sugrume vocea ta interioară,îngrijeşte-ţi mai mult sufletul decât trupul pentru că doar sufletul este veşnic ci nu trupul! Aminteste-ţi că te ai născut ca sa trăieşti frumos, liniştit, fără lacrimi şi durere, fără oameni care nu te respecta şi nu cunoaşte sentimentul de iubire. Dacă vreodată te intrebi de ce Dumnezeu te face să treci prin lucruri grele, este pentru ca El ştie că vei reuşi!? Fruntea sus, curaj mult, zambetul pe buze şi nu uita niciodată cine eşti, sa nu laşi oamenii sa te transforme.
 
Trăieşte frumos, caută să însemni ceva bun şi ia o de la început, ori de câte ori va trebui! Sunt multe femei care se vor regăsi în piesa pe care o voi lansa curând aşa ca toate trăirile mele vor fi cântate chiar de mine! Am început cu primul vers şi termin aşa: Am învăţat sa dansez cu durerea!”, a fost mesajul postat de Claudia în mediul virtual.
 
Claudia Pătrăşcanu a anunţat că s-a despărţit de tatăl băieţilor ei, printr-un mesaj postat pe Facebook. 
 
”După atâta umilinţă, abuz emoţional,infidelităti,lipsă de langă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni…Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat o într un an,cât într o sută! ! Vreau să lupt,dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu…lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte…restul nu contează! Atâta timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M aţi întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “sotul”…şi-a vândut sufletul pentru nimic şi nu i-a păsat de nimeni şi nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”,  este mesajul dureros postat de Claudia Pătrăşcanu, pe Facebook, în urmă cu mai bine de o lună de zile.