În prezent, actriţa se simte împlinită. Este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean (43 ani) încă din 2015 şi, împreună, au două fetiţe, pe Rita şi Vera. Într-un interviu acordat Life.ro, Laura Cosoi a povestit ce anume a dus la despărţirea de fostul ei iubit, Smiley: 

„În momentul în care doi oameni se despart o fac pentru că nu mai este bine pentru ei şi când o fac, poţi fi convinsă că nu s-a petrecut dintr-o dată. În cazul meu, despărţirea a început cu mult timp înainte, şi nu vorbesc de două luni, ci de mult mai mult. Aşadar, am fost foarte pregătiţi pentru acest pas. Şi a fost un moment foarte bun pentru mine, iar toate proiectele au început să ia amploare. Practic, am renăscut într-o formă în care îmi plăcea foarte mult să fiu”, a explicat frumoasa actriţă. 

Cei doi nu erau atât de cunoscuţi la începutul relaţiei lor: 

„Uneori mă uit la tv şi mi se pare că toată lumea încearcă să pară altfel decât e, în ideea că suntem la televizor, deci trebuie să facem frumos, ca la serbarea de la grădiniţă, când trebuia să spui poezia. Drept urmare, în acest moment nu mi-am găsit locul în niciun proiect tv şi am refuzat ofertele tocmai pentru că nu mă văd în niciunul care să mă reprezinte. Şi nu sunt dispusă să fac, cu timpul şi cu viaţa mea, niciun fel de compromis.

Eu am început relaţia cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântreţ, iar eu o actriţă. Apoi el a devenit foarte iubit şi cunoscut pe plan muzical, s-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut şi chiar cred că este unde trebuie acum.

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde şi curiozităţilor din viaţa personală. Cu cât publicul iubeşte mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viaţa lor împreună.

Mergând pe această reţetă, evident că amândoi eram în proiecte şi eram gestionaţi de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărţit şi am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane, fiindcă nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a mai povestit Laura Cosoi pentru sursa citată. 

Când vine vorba despre showbiz, vedeta preferă exact opusul şi anume liniştea alături de oamenii dragi ei: 

„Vedetele de astăzi nu se mai compară cu vedetele de pe vremuri de la ProTv. Atunci erai Dumnezeul presei din România, fiindcă în jurul tău era creat un efect de miraj. Niciun jurnalist nu putea să mă sune direct vreodată. Era imposibil să ajungă la mine. Iar această intangibilitate duce la această imagine.

Acum aşa ceva nu mai este posibil. Acum oricine poate ajunge la mine, eu pot ajunge la oricine: îi scriu pe Instagram, pe Facebook şi vorbim.

Nu ştiu dacă m-am retras conştient sau nu, dar nu mi-am dorit niciodată nici să dau autografe, nici să fiu super aplaudată, ci mi-am dorit să fac ce-mi place, să fiu fericită, să aleg să merg undeva, nu să mi se impună, iar dacă vreau să nu particip la o emisiune ori să dau un interviu să pot să refuz”, a conchis artista.

FOTO Facebook / Viva.ro