Desert cu brânză şi stafide

1 55722 original jpg jpeg

Ingrediente:1 kg brânză dulce, 200 g tăieţei, 300 g zahăr, 6 ouă, 2 esenţe de vanilie, 2 lămâi, 400 g smântână, 3 linguri griş, 50 g stafide

Cum se prepară:

1 Se fierb tăieţeii al dente în apă clocotită cu un praf de sare şi o lingură de ulei (circa 5 minute),apoi se strecoară.

2 Se amestecă brânza cu patru gălbenuşuri,200 g zahăr,esenţele de vanilie,coaja rasă de lămâie,200 g smântână,grişul şi stafidele înmuiate în apă caldă. La final se pun tăieţeii şi cele patru albuşuri bătute spumă. Se toarnă compoziţia într-o tavă de aragaz unsă cu unt.

3 Se mixează smântâna şi zahărul rămase cu cele două ouă,se toarnă peste prăjitură,apoi se dă totul la cuptor pentru 45 de minute. Se serveşte desertul cu smântână deasupra.



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg