Idei de reţete: Chiftele umplute cu brânză

1 75894 original jpg jpeg

 Prepară în 4 paşi, o reţetă delicioasă de chiftele fripte pe grătar!

Dificultate mediePreparare 30'2 bucăţi

Ai nevoie de

1 ceapă

1 legătură pătrunjel

4 căţei de usturoi

500 g carne de vită, tocată

piper măcinat

sare

4 felii brânză telemea sau caşcacal

ardei graşi copţi

ciuperci fripte

orez fiert

Pasul 1

Toci ceapa şi mărunţeşti pătrunjelul.

Pasul 2

Peste carnea tocată, adaugi ceapa, pătrunjelul şi usturoiul zdrobit.

Pasul 3

Asezonezi cu sare şi piper şi amesteci bine compoziţia până când devine o pastă.

Pasul 4

Cu mâinile umede, formezi 2 chiftele pe care le aplatizezi. Pe mijlocul fiecăreia pui câte 2 bucăţi de brânză sau de caşcaval şi le îndoi. Presezi marginile, pentru a nu se desface şi le aşezi pe grătarul încins. Le întorci de pe o parte pe alta pentru a se rumeni frumos. Le serveşti cu ardei graşi copţi, ciuperci fripte pe grătar şi orez fiert, presărat cu pătrunjel.