Idei de reţete: Chiftele umplute cu brânză
Prepară în 4 paşi, o reţetă delicioasă de chiftele fripte pe grătar!
Dificultate mediePreparare 30'2 bucăţi
Ai nevoie de
1 ceapă
1 legătură pătrunjel
4 căţei de usturoi
500 g carne de vită, tocată
piper măcinat
sare
4 felii brânză telemea sau caşcacal
ardei graşi copţi
ciuperci fripte
orez fiert
Pasul 1
Toci ceapa şi mărunţeşti pătrunjelul.
Pasul 2
Peste carnea tocată, adaugi ceapa, pătrunjelul şi usturoiul zdrobit.
Pasul 3
Asezonezi cu sare şi piper şi amesteci bine compoziţia până când devine o pastă.
Pasul 4
Cu mâinile umede, formezi 2 chiftele pe care le aplatizezi. Pe mijlocul fiecăreia pui câte 2 bucăţi de brânză sau de caşcaval şi le îndoi. Presezi marginile, pentru a nu se desface şi le aşezi pe grătarul încins. Le întorci de pe o parte pe alta pentru a se rumeni frumos. Le serveşti cu ardei graşi copţi, ciuperci fripte pe grătar şi orez fiert, presărat cu pătrunjel.