Prăjitură cu griş şi cacao

1 67526 original jpg jpeg

Din griş şi cacao poţi face un desert deosebit pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Nu-ţi ia mai mult de 15 minute.

Ingrediente

100 g zahăr pudră

1 lingură praf de cacao

250 ml lapte

200 ml frişcă lichidă

90 g griş

alune de pădure

Preparare

Amesteci zahărul cu praful de cacao. Treptat,încorporezi şi laptele,apoi frişca lichidă. Pui compoziţia pe foc şi o laşi până când începe să clocotească. Acela e momentul în care torni în ploaie grişul şi amesteci continuu. După 5 minute sau imediat după ce se leagă totul,o dai deoparte de pe foc. Rămâne doar s-o torni în forme de silicon şi să dai micile prăjituri la frigider,după ce se răcoresc puţin. Le poţi decora cu alune de pădure mărunţite sau întregi.



Recente

ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg
femeie care se da cu parfum jpg
young woman with christmas present by christmas tree (1) jpg
trucuri pentru machiajul ochilor rezistent jpg
Varza a la Cluj  Sursa foto shutterstock 506811040 jpg
craciunite 1 jpg
portrait santa claus having christmas drink jpg
Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg