Reţeta zilei: chiftele din spanac

1 74686 original jpg jpeg

Ţi-e poftă de chiftele? Încearcă o reţetă diferită, cu spanac şi brânză feta!

Ai nevoie de

400 g spanac

1 dovlecel

100 g brânză feta

2 ouă

sare

 piper

2-3 linguri făină

ulei,pentru prăjit

salată de ridichi cu ceapă

Preparare

Opăreşti spanacul în apă cu sare,îl scurgi,îl storci şi-l toci. Tai capetele dovlecelului,îl razi şi-l storci. Amesteci spanacul cu dovlecelul,adaugi brânza feta sfărâmată,ouăle,făina,sare şi piper,după gust.

Formezi cu mâna umedă chiftele,pe care le aplatizezi şi le prăjeşti în ulei încins,pe ambele părţi până când se rumenesc.

Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Le serveşti cu salată de ridichi cu ceapă.

Sursă foto:Profimedia



Recente