Reţeta zilei: chiftele din spanac

Ţi-e poftă de chiftele? Încearcă o reţetă diferită, cu spanac şi brânză feta!
Ai nevoie de
400 g spanac
1 dovlecel
100 g brânză feta
2 ouă
sare
piper
2-3 linguri făină
ulei,pentru prăjit
salată de ridichi cu ceapă
Preparare
Opăreşti spanacul în apă cu sare,îl scurgi,îl storci şi-l toci. Tai capetele dovlecelului,îl razi şi-l storci. Amesteci spanacul cu dovlecelul,adaugi brânza feta sfărâmată,ouăle,făina,sare şi piper,după gust.
Formezi cu mâna umedă chiftele,pe care le aplatizezi şi le prăjeşti în ulei încins,pe ambele părţi până când se rumenesc.
Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Le serveşti cu salată de ridichi cu ceapă.
Sursă foto:Profimedia