Reţeta zilei: Mâncare de cartofi cu cârnaţi

Ai nevoie de: 2 cepe • 4 cartofi • 4 cârnaţi • 200 g kaizer • 100 g caşcaval • ulei • sare • piper
1. Cureţi, speli, apoi tai cartofii cuburi şi îi fierbi în apă cu puţină sare. Încingi puţin ulei într-o tigaie şi, la foc iute, rumeneşti cârnaţii şi kaizerul tăiaţi felii şi ceapa tocată solzişori.
2. Scurgi şi dai deoparte pe un şervet de hârtie pentru a absorbi grăsimea în exces. Mai pui puţin ulei în tigaia în care au fost cârnaţii şi, la foc iute,rumeneşti cartofii fierţi. Asezonezi cu sare şi piper. Când s-au rumenit, îi amesteci cu bucăţile de cârnaţi şi kaizer, după ce ai presărat caşcaval răzuit şi acoperi cu un capac 5-10 minute. Serveşti cât e caldă mâncarea.
60 minute
4 porţii
Dificultate mică