Reţeta zilei: prăjitură rece cu căpşuni

În cazul în care nu-ţi ies deserturile preparate la cuptor, cu această reţetă nu vei avea probleme.
Ai nevoie de
500 g biscuiţi simpli
225 g unt
500 g smântână pentru frişcă
1 plic gelatină
200 g zahăr pudră
1 linguriţă esenţă de vanilie
500 g căpşuni
Preparare
Zdrobeşti biscuiţii,apoi îi amesteci cu untul topit. Îi aşezi într-o tavă dreptunghiulară tapetată şi-i presezi uşor. Dai blatul la rece cel puţin 30 de minute.
Baţi smântâna cu zahărul şi esenţa de vanilie până se transformă în frişcă. Adaugi gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi torni crema peste blat,apoi o nivelezi. Ţii prăjitura la rece peste noapte,apoi tai jumătăţi căpşunile şi le aşezi peste cremă.
Sursă foto:Profimedia