Reţeta zilei: Supă de ceapă

În zilele friguroase, încălzeşte-te repede cu un bol cu supă de ceapă. Este o bunătate!
De ce ai nevoie pentru supa de ceapă
5 cepe
1 l supă de pui
2 linguri ulei
1 lingură făină
100 g unt
sare
piper
chimen
6 felii pâine
6 felii caşcaval
Cum se prepară supa de ceapă
Cureţi cepele şi le toci. Topeşti untul,adaugi uleiul,ceapa şi o laşi până când devine uşor sticloasă. Pui făina,apoi supa şi condimentezi cu sare şi piper după gust. Laşi să fiarbă aproximativ 30 de minute.
Între timp,aşezi într-o tavă tapetată feliile de pâine,pui deasupra câte o felie de caşcaval,chimen şi le ţii la cuptor până devin uşor arămii. Pui supa în boluri şi deasupra aşezi feliile de pâine cu caşcaval.