Tartă cu caise

1 56014 original jpg jpeg

Ingrediente:150 g făină, 5 albuşuri,150 g zahăr, 200 g unt, coaja rasă şi zeama de la o lămâie, 2 plicuri zahăr vanilat, 400 g gem de caise.

Cum se prepară:

1 Se amestecă făina cu zahărul,se adaugă untul moale (la temperatura camerei),albuşurile bătute spumă cu un praf de sare,zahărul vanilat şi coaja de lămâie ­rasă. Se frământă un ­aluat ­care se lasă la rece circa30 de ­minute.

2 Se întinde din 3/4 de aluat o foaie,se aşază în forma de tartă unsă,îmbrăcând şi pereţii. Se întinde gemul în strat uniform şi se face deasupra un „gărduleţ” din fâşii de aluat. Se coace în cuptorul preîncălzit,la foc potrivit,circa 30 de minute.



Recente

Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg