Cum să-ţi faci bagajul de vacanţă într-un mod inteligent

1 75736 original jpg jpeg

Când trebuie să ne facem bagajul pentru vacanţă, avem tendinţa să luăm cu noi multe haine pe care nici nu apucăm să le purtăm. Iată ce nu trebue să-ţi lipsească atunci când pleci de acasă pentru mai multe zile!

Hanoracul

Uneori vremea poate fi imprevizibilă şi de aceea este important să iei cu tine atât haine subţiri, cât şi groase. Hanoracul este o piesă vestimentară practică, pentru că îl poţi asorta la mai multe ţinute, nu ocupă mult spaţiu şi ţine de cald în zilele friguroase.  

Haine versatile

Evită să pui în bagaj tricouri din materiale care sunt prea strâmte, nu lasă pielea să respire sau care nu sunt uşor de accesorizat. Hainele şi încălţămintea trebuie să fie cât mai lejere pentru a putea practica orice activitate, indiferent dacă este vorba de alergat, urcat pe munte sau mersul la cumpărături. De asemenea, culorile pieselor vestimentare trebuie să fie neutre, iar ca accesoriu alege un colier pe care să-l poţi purta şi pe post de curea pentru talie şi astfel vei câştiga spaţiu.

Haine din polyester

Dacă plănuieşti să faci mişcare în vacanţă, atunci alege piese vestimentare din polyester. Acest material lasă pielea să respire şi nu absoarbe mirosurile neplăcute, de aceea este folosit adesea la confecţionarea hainelor pentru sportivi. Totodată, se poate împacheta de mai multe ori fără să se şifoneze.

Geaca de fâş

Când îţi faci bagajul, ia cu tine o geacă care să fie utilă în orice condiţii. Geaca de fâş este foarte practică, mai ales pe timp de ploaie, pentru că nu permite apei să pătrundă. Aceasta nu se şifonează şi eşte uşoară, aşa că poate fi purtată în rucsac şi scoasă ori de câte ori e nevoie.