Lora e sfâşiată de durere după ce şi-a pierdut mama, însă e hotărâtă să ducă mai departe moştenirea lăsată de mama ei, fostă farmacisă, şi anume o agendă cu tot felul de reţete, pe care artista le utilizează în noua afacere cu produse de înfrumuseţare.

Lora, în doliu. Mama cântăreţei a murit după o lungă suferinţă:”Ai plecat cu jumătate din inima mea!”

“Mama avea un laborator unde îţi prepara repede ce aveai nevoie. Doar îi spuneai ce problemă ai, se uita la tine şi-ţi dădea ceva pentru piele. Din reţetele ei am luat ingrendiente pe care le-am folosit în creme. Eu sunt cotă parte din mama mea şi invers”, a declarat Lora în urmă cu câteva luni, la evenimentul de lansare a primei sale creme de faţă, unde mama ei nu a putut veni, potrivit Libertatea.

Lora, anunţul care i-a îngrijorat pe fanii ei: "Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea"

De asemenea, ea a mărturisit că mult timp a crezut că mama ei este rece, însă acest lucru a ajutat-o să depăşească toate obstacolele: “Mama mă simţea şi venea ea spre mine când era cazul, dar întotdeauna m-a crescut mai altfel puţin. Nu am fost niciodată genul de copil «la fusta mamei» şi am avut o perioadă în care am condamnat puţin atitudinea ei. Am crezut că e prea rece, dar, într-un fel, în domeniul în care activez, mi-a prins bine. Când am venit în Bucureşti eram sensibilă, prea sufletistă, prea credulă, mi-a fost greu, dar nu am vrut să mă întorc cu coada între picioare la mama. Şi chiar mi-a fost greu, crede-mă”, mai mărturisea Lora în urmă cu mai mult timp.