Pentru cei care vor să se apropie mai mult de Dumnezeu, am strâns într-un număr special mai multe despre icoane făcătoare de minuni şi mănăstiri cu o istorie incredibilă şi duhovnici cu har, dar şi despre vieţile unor sfinţi.

Dacă te numeri printre aceia care vor să fie creştini practicanţi, dar şi pentru momentele mai grele în care fiecare dintre noi simte nevoia să se apropie mai mult de divinitate, am adus laolaltă o serie de rugăciuni, leacuri pentru trup şi suflet, precum şi un îndrumar de locuri cu har şi exemple de sfinţi care au dus o viaţă plăcută lui Dumnezeu. Acestea le vor fi de ajutor celor care au probleme de sănătate sau în familie, care nu reuşesc să aibă un copil ori sunt încercaţi de nelinişti şi necazuri.

În paginile acestui număr special vei găsi detalii despre:

- mănăstiri (Mănăstirea Prislop, Mănăstirea Plumbuita din Bucureşti, Mănăstirea Căldăruşani din Gruiu, Prahova);

- rugăciuni pentru pacea sufletului şi pentru sănătate;

- icoane făcătoare de minuni din România (Lidianca de la Mănăstirea Neamţ care vindecă boli fără scăpare, icoana de la Nămăieşti, icoanele de la Celic-Dere care însănătoşesc sufletul);

- sfinţi vindecători (Sfântul Apostol Andrei cel Întâi chemat, Sfântul Vasile cel mare, ocrotitor al familiei, Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, modele pentru creştini).

Numărul special se va găsi la toate punctele de difuzare a presei în următoarele 3 luni!