Iubita lui Matteo este însărcinată în 25 de săptămâni şi vor deveni părinţi de fetiţă, potrivit mărturisirilor făcute de ei. De asemenea, cei doi se declară foarte fericiţi şi emoţionaţi. 
 
”Eu, personal, mi-am dorit fetiţă mereu. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să îmbrac un băieţel pentru grădiniţă, aşa că am sărit în sus de fericire când am aflat că o să împletesc codiţe.”, a povestit Elena, în timp ce Matteo a mărturisit că nu a avut preferinţe: ”Eu nu mi-am dorit fată sau băiat în mod special, om să iasă şi să fie sănătoasă şi veselă. Ea este rezultatul iubirii dintre mine şi Elena; este copilul nostru şi cred că atât contează acum. Ne mai auzim şi după 6 luni.”,a  spus el, în cadrul unui interviu pentru VIVA!
 
De asemenea, ea a dezvăluit şi cum l-a anunţat pe Matteo că va deveni tătic, în timp ce partenerul ei a povestit care a fost reacţia lui din acel moment. 
 
”L-am anunţat trimiţându-i pe WhatsApp testul de sarcină, nu am avut răbdare să mă gândesc la o variantă mai creativă pentru a-l anunţa.”, a spus ea.
 
”Îţi spun sincer că am avut mare blank. Pentru câteva minute nu ştiam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înţelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o şi am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înţeles bine. Îţi închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos şi emoţii.”, a mai mărturisit Matteo.