Imaginează-ţi că ai nevoie neapărat de zahăr, suni la uşa vecinului tău să te ajute, iar când uşa se deschide, afli că o celebritate locuieşte în acelaşi bloc cu tine. Acest lucru li s-a întâmplat multor vedete, care au aflat că aproape de ele, locuiesc oameni care activează în acelaşi domeniu ca şi ele şi cu care, ulterior, s-au şi împrietenit. Multe celebrităţi la un loc, pot face zona mai valoroasă. Iată care sunt vedetele internaţionale care locuiesc aproape unele de celelalte şi care pot servi în fiecare dimineaţă cafeaua împreună!

Katy Perry se distrează alături de Adele

Cântăreţele Adele şi Katy Perry nu se întâlnesc numai în topurile muzicale, ci şi în cartier. Asta pentru că artistele sunt vecine. Mai mult decât atât, cele două obişnuiesc să se viziteze, în special Adele pe Katy Perry. Cum s-au împrietenit? Adele a avut curajul să iniţieze prima întâlnire: „Mi-am amintit că anul trecut, Adele mi-a bătut în uşă şi a intrat. Eram în halat, dar a fost atât de distractiv‟, şi-a amintit Kate Perry. În timpul interviului, Katy Perry a spus că de când a devenit iubita lui Orlando Bloom întâlnirile celor două s-au rărit.

Citeşte şi: Au devenit faimoşi peste noapte! Artişti care au prins rolul potrivit în filme cu încasări uriaşe 

Ryan Reynolds şi Justin Timberlake, case într-un cartier exclusivist

Când celebrităţile îşi aleg unde să locuiască, Tribeca (New York) este una dintre zonele lor preferate. Mai mult decât atât, unele celebrităţi decid să investească câte milioane cumpărând o casă aici, asta pentru că locuinţele exclusiviste au preţuri mari. Nu este de mirare că unele dintre cele mai cunoscute şi bogate vedete locuiesc în această zonă. De pildă, cuplul Ryan Reynolds şi Blake Lively au apartament în acelaşi cartier cu Jessica Biel şi Justin Timberlake. De asemenea, actriţa Meg Ryan a locuit în acea zonă exclusivistă, însă ea şi-a vândut apartamentul în 2017.

Meryl Streep, ajutată de Gwyneth Paltrow în bucătărie