Sunt împreună de 24 de ani, căsătoriţi de zece ani, motiv pentru care acum, la aniversarea a zece ani de căsnicie, Mihai Bobonete i-a transmis soţiei sale un mesaj emoţionant. 
 
„La 10 ani de la Cununie, la doi copii minunaţi de atunci încoace şi la 24 de ani de când am dansat primul nostru blues în cantina internatului... Cu inima deschisă ca să mi se vadă tot sufletul meu de dromader, îţi spun sincer că Te iubesc mai mult ca niciodată şi până când moartea ne va despărţi”, a scris Mihai Bobonete.
 
Mihai Bobonete s-a căsătorit în 2017 cu iubita lui de-o viaţă şi au împreună doi copii: Octavian, în vârstă de 9 ani, şi Elena Maria, în vârstă de 4 ani. Actorul din Las Fierbinţi a fost întrebat de Cătălin Măruţă dacă şi-ar mai dori copii, potrivit protv.ro. 
 
 
„Nu ştiu ce să zic. Acum, ce-o vrea Dumnezeu, nu suntem reticenţi la gândul ăsta. Nu e mare lucru să ai trei copii şi cred că oricum suntem fericiţi. Eu am o familie fericită, sunt fericit cu Cătălina, copiii sunt sănătoşi, slavă Domnului. Nu cred că m-ar încurca încă un copil, dar nu m-am gândit la treaba asta”, a dezvăluit Mihai Bobonete în emisiunea La Măruţă.