Cei doi actori au doi copii, pe fiica Wyatt Isabelle (de 6 ani şi jumătate) şi pe fiul Dimitri Portwood (de 4 ani şi jumătate), care nu pot fi vaccinaţi în momentul de faţă având în vedere că se pot vaccina anti-COVID doar copiii trecuţi de 12 ani.

După cum era de aşteptat, cele două staruri hollywoodiene s-au vaccinat. Mila (38) a făcut cunoscut acest lucru în luna aprilie 2021, când a recunoscut că ea şi Kutcher (43) s-au imunizat împotriva noului coronavirus.

Kunis a adăugat zilele trecute, la deschiderea Institutului Lawrence J. Ellison din Los Angeles, că este frustrant pentru ei ca părinţi că ea şi soţul ei sunt vaccinaţi în timp ce copiii lor nu pot fi protejaţi împotriva COVID-19 în acest fel.

„Despre asta e vorba. Da, e ciudat că auzi în fiecare zi că vaccinul pentru copiii mai mici va fi aprobat în ziua X, după care se amână din nou termenul şi apoi iar se amână. Te gândeşti că se tot amână termenul din cele mai bune motive posibile şi nu pentru că ar exista orgolii şi cineva îşi doreşte să ia tot creditul pentru asemenea realizare”, a declarat actriţa pentru People la evenimenul mai sus menţionat.