Mirela mai are doi copii, pe Carla, prima născută, care are deja cinci ani şi pe Tudor, care abia ce şi-a primit taina botezului. Deşi e mămică cu normă întreagă, Mirela Vaida îşi pregăteşte revenirea în televiziune din această toamnă.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

Până atunci, vedeta a împărtăşit admiratorilor ei câteva impresii de la petrecerea pe care a organizat-o de ziua lui Vladimir.

„Sunt singurã cu toţi trei, dar am noroc cã grãdiniţa este deschisã şi în august şi Vladimir îşi va putea serba ziua ca toţi ceilalţi copii care sunt aniversaţi în timpul anului şcolar, pentru cã asta îşi dorea, sã fie alãturi de prietenii lui de la grãdi. Chiar acum suntem pe drum într-acolo, unde i-am invitat şi pe Belle şi pe Spiderman, vom avea şi tort cu Fulger McQueen , iar Vladimir abia aşteaptã sã sufle în lumânãri, e extrem de entuziasmat de fiecare datã când trebuie sã facã asta!”, a povestit Mirela, pentru a1.ro.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah

„Avem copii de toate vârstele, pentru cã o sã fie toatã grãdiniţa invitatã în sala de spectacole. Avem animatori, baloane, picturã pe faţã, dans, muzicã, karaoke şi o mulţime de joculeţe! Bineînţeles cã dupã amiazã începem runda a doua, şi cu vecinii de la bloc. Practic o ţinem tot într-o petrecere, cã tot e zi de vacanţã şi ne permitem sã nu îi culcãm la orã fixã”, a mai completat vedeta Antena 1.

Mirela Vaida se întoarce, din toamnă, în televiziune

Mirela Vaida revine, din toamnã, la cârma emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1. „Mã bucur din plin de timpul cu ei, suntem nedezlipiţi, aşa cum am fost de fapt în ultimul an! Vreau sã nu ratez nimic din ce li se întâmplã, mai ales cã din toamnã, când voi începe emisiunea zilnicã, vom avea doar dimineţile şi serile împreunã, aşa cã profitãm acum, la maximum!”, a declarat Mirela.