Monica Anghel, meniu de Paşte

Vedeta a slăbit peste 30 de kg şi încă mai vrea să dea jos. Ţine dietă şi merge la sala, motiv pentru care arată întinerită. Dar Monica Anghel are grijă şi de sărbători la alimentaţia sa. Nu mănâncă miel pentru că nu îi place gustul, iar restul alimentelor îi fac rău.

'De Paşte, mâncarea mea preferata sunt ouă cu brânză proaspătă de oaie şi cu ceapă verde.  Nu am de la ce să mă abţin, pentru că eu nu mănânc miel, nu- mi place. Cozonacul îmi face arsuri, pasca la fel, dar am să fac nişte mere umplute cu brânză de vaci cu îndulcitor şi fulgi de migdale deasupra, băgate la cuptor! Având musafiri, o să facem drob, cozonac, friptură de miel, sărmăluţe în foi de viţă, ruladă de curcan şi o plăcintă cu carne', a povestit Monica pentru viva.ro.

Ce nu mănâncă Monica Anghel

”E opţiunea mea să nu mănânc pâine, paste, cartofi. Mazăre nu mănânc pentru că mă balonează. Consum salată de varză albă, varza gătită călită nu-mi face bine. Am renunţat la dulciuri, normal. Urmez câteva reguli pe care mi le-a insuflat extraordinar de bine nutriţionista mea, ştiu foarte clar când şi ce să mănânc. Ştiu că masa de seară trebuie să fie cât mai puţin consistentă, drept pentru care, dacă seara mănânci un castron imens cu salată verde, ardei gras, puţină ceapă, puţin usturoi, puţină rucola şi adaugi un ou fiert peste, e perfect”, a mărturisit vedeta.

Citeşte şi: Cum se menţine Eugenia Şerban la 50 de ani. Tenul ei e superb!

În urmă cu aproape 3 ani, Monica Anghel a avut probleme de sănătate. A fost operată la coloană şi medicul i-a spus să slăbească. S-a conformat şi vedeta noastră parcă a întinerit peste noapte.

Citeşte şi: Nuami Dinescu a fost părăsită. A rămas fără planuri de Paşte