Astfel, vedeta de la PROTV a dezvăluit că a decis să-l retragă pe Alexandru de la grădiniţă pentru a acesta era nervos mai tot timpul. 
 
“Copilul se acomodase, îi plăcea şi ce trai pe vătrai traiam noi liberi până la patru cand puteam sa ne ocupam doar de bebeluş.
 
Cu toate astea, trag acum concluzia ca tare bine am procedat ţinându-l pe lângă casă în toată această perioadă. (…) Dacă eu şi Alexandru ne jucăm în sufragerie şi din dormitor auzeam că frăţiorul s-a trezit, înghiţeam în sec un minut până când Alexandru îmi atrăgea singur atenţia rugându-mă să mă duc la el. În felul asta el înţelegea că a fost dorinţa lui să mă duc, nu că am ales să las joacă noastră în favoarea frăţiorului.
 

 
 
Dacă alăptez şi Alexandru face pipi şi vrea să îl însoţesc, cu siguranţă întrerup alăptatul şi merg cu el la baie. Ne-a testat permanent din primul moment în care am intrat cu bebe în casă, dar după ce s-a lămurit că “suntem ai lui” în continuare s-a relaxat total. Îl pupă de fiecare dată când îl vede. De multe ori o face demonstrativ, dar l-am surprins şi când nu ştia că este văzut, făcând acelaşi lucru. În clipa asta simt că ar putea să îi facă rău doar din greşeală, dar cu toate astea alegem să nu îi lăsăm nicio clipă împreună nesupravegheaţi.
 
Cred că a fost bine şi din puctul asta de vedere că Alexandru a petrecut timp mult cu noi şi că nu a mai mers la grădiniţă. A putut să se obişnuiască cu situaţia aşa cum este ea, prin prezenţa sa şi nu prin absenţă.
 
Sigur că au fost şi zile în care am rămas singură cu amândoi şi tot ce îmi doream era să supravieţuiesc. Efectiv nu îmi dădeam seama cum aş putea să mai fac şi activităţi educative cu el. Imposibil. Aşa că de cele mai multe ori, după micul dejun acasă şi plimbarea în parc de dimineaţă, mergea pe la mamaie să mai bricoleze, picteze, recite şi alte plăceri “ciudate” pe care le au cei doi. El şi mamaie. În tot acest timp reuşeam să fiu numai pentru cel mic, să îl dezmierd, pupacesc, să îi acord atenţie numai lui.
 
Dar cu toată organizarea noastră a fost o perioada în care, Alexandru, deşi se purta foarte frumos cu frăţiorul, era mai tot timpul nervos. Nimic nu îl mulţumea. Testa limitele permanent şi îi sărea ţandăra din te miri ce. Pe atunci dormea cu tati şi eu cu bebe. De când l-am relocat în patul meu, crizele au dispărut şi acum e o minunăţie de copil. Înţelegător, receptiv, atent, blând, vesel”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.