Zilele trecute, Roxana Ionescu a fost centrul atenţiei. Iubitul ei i-a făcut o surpriză: a organizat o mare petrecere de ziua ei. Cu acest prilej, Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au făcut un anunţ surpriză!

Roxana Ionescu e însărcinată. Va avea un fiu

Vedeta a anuntat public că este însărcinată. Cei doi îndrăgostiţi vor deveni părinţi peste câteva luni. Petrecerea cu fast a avut loc la Timişoara, oraşul natal al lui Tinu Vidaicu. Acesta are două cluburi de fiţe în oraş.

Din dragoste pentru el, Roxana Ionescu face naveta între Bucureşti şi Timişoara. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 5 ani. Roxana Ionescu a fost contactată pentru câteva colaborări şi Cupidon a decis să îi ofere mai mult!

Roxana Ionescu va naşte în 2019

La aniversarea Roxanei Ionescu, care a împlinit 34 de ani, au fost prezente mai multe vedete, printre care şi: Ana Baniciu, Raluka, Speak şi Ştefania, Flick, Giulia Angelescu, precum şi mulţi prieteni de-ai Roxanei din Bucureşti.

Anuntul sarcinii a fost făcut de Tinu, în cel mai simplu mod: ”Să ne spuneţi un nume de băieţel!”

”Vă mulţumim mult de tot. Este un moment frumos pentru noi şi vrem să-l trăim la maxim şi mulţumim că sunteţi alături de noi”, le-a spus Roxana Ionescu prietenilor.

Roxana Ionescu s-a lăsat de televiziune. A avut o carieră de 15 ani pe micile ecrane. S-a îndrăgostit de Tinu Vidaicu, un om de afaceri timişorean. A renunţat la cariera în TV pentru iubire. Cei doi sunt logodiţi, dar nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

Citeşte şi: Dietă Roxana Ionescu. Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu

Roxana Ionescu, naveta la Timişoara pentru iubit

“În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r.: aşa s-au cunoscut). Uşor, uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. (…) Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţşeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. (…). Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a povestit “Mama Natură” în cadrul unei emisiuni tv.

Citeşte şi: Cum se menţine Elena Gheorghe slabă, după 2 naşteri