Ralph Jankus, în vârstă de 52 de ani şi soţia lui, Christel, de 49 de ani, au luat parte la o partidă de amor de 48 de ore, în timpul căreia femeia a suferit răni grave, după ce un obiect ascuţit a fost introdus în ea. 
Bărbatul a chemat Ambulanţa patru zile mai târizu, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 
Bărbatul a fost prezentat în faţa judecătorilor şi s-a scuzat spunând că n-a crezut cu adevărat că femeii îi este rău. De cealaltă parte, oamenii legii sunt de părere că bărbatul trebuie să plătească întrucât i-a pus viaţa în pericol şi nu a chemat ajutor imediat, potrivit a1.ro. 
De asemenea, el a precizat că partida de amor a fost consimţită şi a dezvăluit, de asemenea, că în ultimii 30 de ani a luat parte la numeroase sesiuni sadomasochiste.  Ba mai mult, el a spus că-şi iubeşte soţia la nebunie, iar ea acceptase să facă amor pentru că nu plecaseră în luna de miere. 
De cealaltă parte, fiul victimei, în vârstă de 30 de ani, spune că mama lui a fost abuzată atunci când era copil şi era instabilă mintal. Acesta a mărturisit că femeia avea numeroase răni pe tot corpul, dar mai ales în zona genitală şi îi fusese perforat intestinul. De asemenea, acesta l-a acuzat pe fostul soţ al mamei că o bătea şi o încuia în apartament. Ba chiar o obliga să ia droguri şi o lovea şi atunci când mergea la coafor fără permisiune. 
Cei doi erau împreună din 2011, iar acum bărbatul riscă ani grei de închisoare.