Directorul creativ al casei de modă franceze era înfăşurat în bandaje pe întreaga suprafaţă superioară a corpului său, inclusiv pe cap, iar arsurile se pot vedea cu ochiul liber pe faţa acestuia. Olivier a postat asemenea imagine cu el în weekend, strângând deja multe reacţii din partea vedetelor, care au ţinut să fie alături de designer şi să-şi exprime dragostea pe care i-o poartă.

„Te iubesc!”, a comentat Kim Kardashian. „Să fii binecuvântat!”, i-a scris rapperiţa Cardi B. „Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulţumesc că ai făcut cunoscută povestea ta!”, a reacţionat Lily Aldridge pe pagina designerului de Instagram. „Bine că eşti bine! Ce moment înfricoşător”, a scris imediat şi Adriana Lima.

„ACUM UN AN”, şi-a început binecunoscutul creator de modă explicaţiile la fotografia postată pe Instagram. „În sfârşit mă simt pregătit să fac această dezvăluire. Am ascuns asta prea mult timp şi deja e vremea să vă spun adevărul. Exact acum un an, un şemineu a explodat acasă la mine”, a continuat acesta să povestească.


“M-am trezit a doua zi dimineaţă la spitalul Saint Louis din Paris. Angajaţii minunaţi de la acel spital, care trebuiau să se ocupe şi de numeroasele cazuri COVID care continuau să apară zi de zi, am avut o grijă extraordinară de mine. Nici nu le pot mulţumi îndejuns pentru tot ceea ce au făcut pentru mine tuturor doctorilor şi asistentelor de la Saint Louis, celor care m-au ajutat în lunga mea perioadă de recuperare şi celor care au ţinut totul secret. Mulţumiri din suflet! Vă iubesc!!”, a spus Rousteing despre incredibila lui experienţă.


Totuşi de ce a ascuns designerul accidentul care era să-l coste chiar viaţa?