Cele mai sinistre 5 locuri din lume

1 77513 original jpg jpeg

Dacă îţi plac filmele de groază, cu siguranţă nu te vei speria când vei ajunge în cele mai sinistre locuri din lume. Poate nu ştiai, dar există câteva locuri considerate destul de terifiante şi misterioase, pe care foarte puţini oameni îşi doresc să le viziteze după ce află de ele.

Iată care sunt cele mai sinistre locuri din întreaga lume:

Insula păpuşilor (Ciudat de Mexico, Mexic)

17106021372 6b06fe1bd7 b jpg jpeg

Potrivit legendei, în apele care înconjoară insula s-a înecat o fetiţă. Mai târziu, tatăl ei a găsit o păpuşă în apropiere de locul în care a avut loc tragedia. Din acel moment el a susţinut că trupul fetiţei sale s-a transformat într-o păpuşă, aşa că el a atârnat-o de un copac. Tatăl a început să adune păpuşi abandonate şi să le ducă pe insulă. În cele din urmă, chiar şi-a părăsit familia pentru a locui în acel loc bântuit de păpuşi cu ochi sticloşi.  

Catacombele din Capucin (Palermo, Italia)

Capuchin Catacombs of Palermo Sicily Italy jpg jpeg

În interiorul catacombelor se află rămăşiţele a peste 8.000 de persoane din secolele XVIII şi XIX. Un scriitor faimos, Guy de Maupassant, a scris: ”Craniile lor arată groaznic, gurile par să vorbească, feţe contorizate par a fi inexprimabile, nesuportabile şi teribil de greţoase”. Aveţi grijă să nu vă pierdeţi în catacombe – un copil s-a pierdut şi a fost descoperit într-o stare groaznică şi a trebuie să primească ajutor psihologic.

Parcul tematic Haw Par Villa (Singapore)

haw par jpg jpeg

Acest parc tematic este opusul complet al Disneyland-ului. Uită-te la cele zece cercuri ale iadului şi apoi la ce vezi! Afişele înşelătoare sunt, pur şi simplu, o modalitate de a învăţa copiii mici despre moralitate. Intrarea este gratuită şi nu toate sculpturile sunt atât de înfricoşătoare. Aşadar, în general, fii pregătită - mitologia poate fi foarte surprinzătoare.

Satul păpuşilor "vii" (Nagoro, Japonia)

Nagoro dolls winter jpg jpeg

Ayano Tsukimi a decis să facă replici de păpuşi ale oamenilor din sat. Aceste figuri extraordinare îi reprezintă pe toţi: pescarii de pe malul râului, elevii şi profesorii din sălile de clasă, cuplurile vechi care stau pe bancă. În total, satul conţine aproximativ 350 de păpuşi, în timp ce locuitorii săi se ridică la doar 37. Singurul dezavantaj al acestor replici este că nu sunt în viaţă în întregime.

Sicrie agăţate (Sagada, Filipine)

the hanging coffins of jpg jpeg

Locuitorii de aici nu pun sicriele în pământ, ci le atârnă de stânci. Pentru a fi eligibili pentru acest tip de înmormântare, ei trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. De exemplu, o persoană trebuie să se căsătorească şi să aibă nepoţi. În plus, se crede că cu cât sicriul este mai sus pus, cu atât sufletul celui decedat este mai aproape de cer.

;



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg