Test de personalitate. Alege un ochi şi află ce spune subconştientul tău despre tine

1 83008 original jpg jpeg

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Îţi redau realitatea exterioară, iar altora le redau realitatea din interiorul tău. În psihologie, subconştientul este parte a conştiinţei.

Subconştientul este asemănător acelei părţi nevăzute a unui aisberg care rămâne sub apă. Unii oameni de ştiinţă cred că până la 95% din activitatea noastră mentală are loc în subconştient, această porţiune „subacvatică“ a minţii noastre continuând să colecteze şi să proceseze informaţii chiar şi atunci când dormim, scrie wakingtimes.com. Conform modelului freudian, subconştientul influenţează în mod direct comportamentul, obiceiurile şi dorinţele unei persoane.

Funcţia subconştientului este aceea de a depozita informaţii. Dacă vrei ca acest test să funcţioneze, trebuie să te înarmezi cu o doză mare de sinceritate. Eşti pregătit? Alege unul din ochii din poză şi află adevăruri despre tine:

Citeşte şi

 Primul animal pe care îl vezi în această imagine dezvăluie ce fel de persoană eşti

1. Eşti plin de pasiune 

Eşti înfometat să dobândeşti noi experienţe. Ar trebui să începi o nouă aventură în viaţa ta, porneşte pe un nou drum. Încă te bântuie trecutul, însă ar trebui să îl laşi în urmă. Meriţi asta! Meriţi să te ierţi! Lasă focul să te încălzească şi te vei simţi iarăsi viu! 

 

2. Eşti misterios 

Eşti pur şi simplu o bibliotecă pe picioare. Îţi place să păstrezi anumite lucruri doar pentru tine şi eşti plin de secrete. Oamenii îşi doresc să te cunoască. Încearcă să ieşi din întuneric şi vei străluci asemeni unei stele! Crede în asta şi vei reuşi! 

 

3. Aura ta este luminoasă 

Vibrezi natural şi nu trebuie să depui prea mare efort pentru a ieşi în evidenţă. Ai tot ce îţi trebuie, aşa că lasă-te apreciat de cei din jur. Unii oameni au nevoie de tine pentru a se vindeca. Au nevoie de ajutorul tău, pentru a vibra, aşa că ajută-i! Aura ta este luminoasă, aşa că lasă căldura ei să îi atingă pe cei din jur! 

 

4. Eşti un suflet etern 

Tu vezi lucrurile în profunzime, însă uneori le vezi atât de profund încât pierzi esenţialul. Mintea ta trece asemeni unui cangur, de la o informaţie la alta şi te întrebi în permanenţă dacă mergi oare pe calea cea bună. Te simţi pierdut uneori, faci greşeli, asemeni oricărui om, însă oare cum ai putea afla ceea ce este bine sau rău, dacă nu le-ai face? Ai mai multă încredere în tine şi ţine-ţi puţin în frâu mintea! 

 

5. Eşti un ghicitor 

Conservi prea multă informaţie despre cei din jur şi ai ajuns să pui la îndoială inclusiv fiinţa ta. Oamenii se pot plictisi uşor în compania ta, dacă încerci să îi tragi mereu de limbă. Nu faci asta intenţionat, doar că în trecut te-ai înşelat în privinţa prea multor oameni. Încearcă să ai un comportament mai relaxat, te va ajuta mult! 

 

6. Eşti un suflet bătrân 

Cu siguranţă ai mai fost cândva pe aceste meleaguri, sub forma unui alt corp. Acum înţelegi de ce eşti atât de misterios? Eşti asemeni unui magnet pentru oamenii din jur! Din păcate îţi lipseşte încrederea de tine, aşa că trebuie să descoperi adevăratul motiv al existenţei tale. Te afli din nou pe pământ cu un motiv! 

 

7. Eşti o pasăre de noapte 

Cunoşti foarte multe adevăruri, însă le păstrzi pentru tine. Uneori exagerezi, iar alteori nu eşti deloc transparent. Eşti mereu în căutarea lucrurilor care ţi se potrivesc, eşti sincer faţă de cei din jur, însă nu te deschizi prea mult. Nu te schimba dacă simţi că aşa îţi este cel mai bine. Cei care merită să te cunoască mai bine, o vor face! 

Sursa: secretele.com



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg