Ce ne aşteaptă în anul 2020, potrivit ce-spun-astrele.ro:

Berbec

Este timpul pentru noi victorii!

Ai făcut o treabă bună în anii precedenţi, chiar dacă nu ai obţinut ceva semnificativ. Toate cele bune sunt pe cale să ă!

Anul 2020 este anul tău, numai pentru că Şobolanul însuşi iubeşte să muncească şi îi favorizează pe toţi cei care se bazează numai pe ei şi nu au nicio îndoială cu privire la succesul lor.

Desigur, este naiv să crezi că toate binecuvântările lumii vor cădea la picioarele tale, dar poţi fi sigur că te aşteaptă noi victorii şi vei avea un nou stimul pentru viaţă!

Citeşte şi: Top zodii care mint precum respiră. Dragi Berbeci, sunteţi pe listă!

Taur

E timpul să-ţi faci visul să devină realitate!

Taurul este un realist şi, prin urmare, nu face planuri imposibile. Dar 2020 îţi va schimbă punctul de vedere al vieţîi şi te va face să crezi că visurile devin realitate! Ideea este că anul următor este guvernat de elementele Pământului, la care Taurul se supune.

Şi asta înseamnă că vei avea o perioada de creştere a carierei şi bunăstare financiară. Acesta este exact momentul în care merită să rişţi şi să accepţi o oferta tentantă de schimbare a locului de muncă. În acest an vei avea absolut totul!

Gemeni

Simţi bucuria vieţîi!

În caracterul Gemenilor nu se pierde niciodată din vedere inima şi, prin urmare, anul următor, pentru aceşţi oameni, este unul de progres. Anul Şobolanului nu poate fi numit neobişnuit pentru Gemeni. Pregăteşte-te pentru noi descoperiri, excursii interesante şi cunoştinţe plăcute.

Rac

Întoarce-te la cei dragi

Succesul în 2020 îi aşteaptă pe cei care sunt dispuşi să lucreze şi să meargă spre obiectivul dorit. Pentru Rac, anul acesta va fi ideal în ceea ce priveşte restaurarea conexiunilor pierdute. Vine timpul când te poţi apropia cu uşurinţă de familia ta, poţi reconstitui o familie, te poţi întoarce într-o clădire abandonată sau vei realiza planuri pentru care ai muncit mereu.

Leu

Leul va avea un an dificil, dar extrem de important! Vine un moment în care trebuie să-ţi arăţi toată perseverenţă şi potenţialul creativ.

Trebuie să înveţi ceva nou, să înveţi o profesie nouă sau să-ţi schimbi cercul social. Această este o perioada destul de imprevizibilă! Dar nu fi supărat. Toate schimbările, care vor avea loc în 2020, vor fi începutul unor realizări pozitive.

Fecioara

A venit momentul distracţiei!

Ai aşteptat că viaţă să îţi mulţumească pentru toate eforturile depuse. Pregăteşte-te, 2020 va fi o adevărată ieşire în lume! Acest lucru este valabil mai ales pentru viaţă personală. În ultimii ani, ai fost mereu împiedicaţi de ceva şi nu ai putut construi relaţîi cu cei dragi, însă anul Şobolanului este ideal pentru a simţi armonia în viaţă de familie.

Balanţă

Este timpul să simţi armonie!

În ultimii ani, viaţă ta a devenit o rutină continuă, constând în muncă, experienţe constante şi absenţa completă a romantismului. Prin urmare, anul 2020 promite să fie punctul de plecare dorit, pe care ţi l-ai dorit! Pregăteşte-te, viaţă ta se poate schimbă la nivel global. Dar aceste schimbări vor fi favorabile.

Scorpion

E timpul să schimbăm situaţia!

Viaţă a devenit neinteresantă? Eşţi supărat pe ceilalţi şi muncă a început să semene cu o corvoadă? Anul 2020 vine în curând, ceea ce înseamnă că este timpul cel mai fertil, pentru a te schimbă drastic!

 Citeşte şi: 5 zodii care suflă şi-n iaurt atunci când iubesc. Nu există om mai precaut ca Racul

Săgetător

Întâlnirea 0

În timp ce alţîi aşteaptă schimbări fericite şi se odihnesc, tu te bucuri de viaţă, dar înţelegi că, pentru o armonie reală, trebuie să fii atent la detalii. Şi anul 2020 îţi va permite să găseşţi elementul lipsa!

Vei avea parte de o întâlnire incredibilă, poate cea mai dorită şi mult aşteptată din viaţă ta! Îţi va schimbă drastic viaţă, dar vei fi bucuros de schimbare.

Capricorn

Fă-ţi timp pentru ţine!

Te-ai îngrijit de alţîi atâţia ani, ţi-ai petrecut timpul şi energia pentru că oamenii apropiaţi să nu aibă nevoie de nimic, ai uitat complet nevoile tale. 2020 îţi va oferi o oportunitate ideală de a acordă atenţie detaliilor de care ai nevoie! La ce visezi? Ce te face să zâmbeşti? În anul dominat de elementele Pământului, ai ocazia să realizezi orice vis!

Vărsător

Concentrează-te pe important!

Pentru reprezentanţîi semnului Vărsător, anul 2020 promite să fie dificil şi tensionat. Dar, nu îi va lipsi bogăţia. Vei avea ocazia să atingi obiectivul la care ai visat mai mult de un an! Această perioada va fi favorabilă pentru ţine, în acest sens, trebuie doar să te concentrezi pe cele mai importante detalii.

Peşti

Fii pozitiv!

Oricum ar fi anul 2020, cu siguranţă nu va fi plictisitor pentru ţine! Şobolanul înţelept îţi va permite să îţi dezlantuiesti potenţialul interior şi îţi va scoate dorinţele şi aspiraţiile la suprafaţă. În acest an, vei găsi cu siguranţă un hobby nou, interesant, sau îţi vei aminti de unul vechi, pentru care nu ai mai avut suficient timp, înainte!