Prinţul George a împlinit astăzi 6 ani, iar Palatul Kensigton a publicat pe contul oficial de Instagram o serie de fotografii adorabile cu el.

“La mulţi ani, prinţul George! Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să împărtăşească noi fotografii cu Prinţul George care marchează cea de-a şasea aniversarea a Înălţimii Sale Regale. Aceste fotografii au fost făcute recent în grădina casei sale de la Palatul Kensington de către ducesa de Cambridge. Vă mulţumim tuturor pentru mesajele voastre!”, a fost mesajul oficial transmis de familia regală britanică pe Instagram.

Imaginile cu micul prinţ au cucerit Instagramul. În doar câteva ore, au adunat mii de aprecieri şi de comentarii. Cea care ar fi făcut fotografiile ar fi fost chiar mama lui, Kate Middleton.

Prinţul George a fost fotografiat afară, în grădină, şi din imagini pare că se distrează de minune. 

De altfel, prinţul George şi-a câştigat de-a lungul timpului titlul de show-stealer după ce a fost observat în nenumărate ipostaze amuzante.

Unul dintre cele mai simpatice momente în care a făcut deliciul tuturor a avut loc în vara anului trecut, atunci când, alături de sora lui, Prinţesa Charlotte, au privit de la fereastra palatului festivităţile organizate cu ocazia celei de-a 100 aniversare a Forţelor Aeriene Regale. Vezi AICI fotografia.

Prinţul George este fiul cel mare al prinţului William şi al Ducesei Kate Middleton. El s-a născut pe 22 iulie 2013, la 2 ani de la căsătoria ducilor de Cambridge.