Christopher a adunat în jurul lui o comunitate mare de admiratori. Numai pe Instagram are 78,6 mii de urmăritori, iar pe canalul de Youtube a ajuns la peste 500 de abonaţi.

Mai citeşte şi: Cum procedezi dacă vrei să-ţi ei animăluţul cu tine în vacanţă

 

,,Unii porci au mai multă personalitate, alţii sunt jucăuşi. Christopher este mai mult un suflet bătrân, a spus Marilyne pentru postul de televiziune CBC.

 

Lui Marilyne i-a plăcut întotdeauna să facă fotografii, iar Christopher este cel care nu refuză niciodată să-i pozeze. ,,Cred că Christopher este un model cu adevărat drăguţ şi îi place să petreacă timpul cu mine", spune ea. 

Marilyne preia rolul principal pentru editarea videoclipurilor şi postarea lor pe feedul lui Christopher. După cum povesteşte soţul ei, ea este motivul pentru care Christopher a intrat în viaţa lor. 

,,Soţia mea este vegetariană şi a vrut să aibă un porc (probabil pentru a-şi aminti mereu despre renunţarea la alimente de origine animală), aşa că i-am luat un porc ca animal de companie. A fost foarte emoţionată".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝐿𝒶 𝑔𝓇𝒶𝓃𝒹𝑒 𝓇𝑜𝓊𝑒 𝒹𝑒 𝑀𝑜𝓃𝓉𝓇𝑒𝒶𝓁 🎡🐷✨ @marilyneray

A post shared by Christopher the Pig (@christopher_the_pig) on

 

Purceluşul este foarte bine îngrijit. De cum intră în casă este spălat şi răsfăţat mai ceva decât un prinţ. Face baie cu spumă, iar muzica îi cântă în surdină.

 

La masă nu este deloc pretenţios. Adoră cerealele, îngheţata şi porumbul fiert. Se întâmplă chiar să fie tratat regeşte când ajunge pe la vreun eveniment, iar atunci uită de dietă şi gustă din toate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TAG A FRIEND you would invite to this Christmas feast @the_tofurky_company 😍🍖🎄🥘🐷@lespeakeasymtl ✧ TAG UN AMI que tu inviterais à ce buffet de Noël 🐽🎄@the_tofurky_company 🌱🐷🍗 #veganchristmas ✧ ✧ Thoinks to the chefs👨🏼‍🍳 @ssensaationalz @sideshowugo . . . . . . . ————————————————————- #LIKEABOSS #christmas #christmasfeast #merrychristmas #veganfood #vegandinner #plantbased #tofurky #ham #noel #christmaseve #videooftheday #funnyvideos #animalvideos #minipig #pig #cochon #unilad #9gag #9gagcute #weeklyfluff #cutepetclub #buzzfeedanimals #ellendegeneres #theellenshow #canada #mtl #mtlfood #igersmontreal

A post shared by Christopher the Pig (@christopher_the_pig) on

 

Christopher a vizitat mai multe oraşe din Canada, călătorind sute de kilometri cu maşina sau cu vaporul, apoi a ajuns până în America, la New York, Los Angeles şi Las Vegas. Vezi mai multe imagini din călătoria porcuşorului în galerie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ❤️ NY #christopherthepig

A post shared by Christopher the Pig (@christopher_the_pig) on

 

Sursă foto: Instagram/@christopher_the_pig