Cei mai mulţi dintre noi sunt de părere că au fost făcute publice deja tot felul de informaţii de interes despre suveranul britanic şi că n-a mai rămas nicio noutate de aflat. Însă lucrurile nu stau chiar aşa... Există tot timpul mici detalii care au scăpat jurnaliştilor din întreaga lume şi care apar şi surprind publicul larg. Ca cea despre invenţia Majestăţii Sale. Chiar aşa, ce a putut inventa Regina Elisabeta a II-a?


Dragostea Reginei pentru câini este binecunoscută, dar nu toată lumea ştie că monarhul britanic chiar a contribuit la dezvoltarea unei rase anume de patrupede. De fapt, a inventat o nouă rasă de câini!


Se pare că hibridul dorgi a fost creat în momentul în care teckelul Pipkin al Prinţesei Margaret a fost lăsat nesupravegheat cu unul dintre exemplarele de corgi ale Reginei. Drept urmare a neglijenţei celor doi stăpâni regali, s-a născut o nouă rasă şi nişte pui atât de simpatici, încât Majestatea Sa a continuat să înmulţească aceste rase şi să dea naştere mai multor exemplare irezistibile, precum Cider, Rum, Berry, Candy, Brandy, Chipper, Harris, Pickles, Piper, Tinker şi Vulcan.


Cel din urmă, Vulcan, a murit în decembrie 2020, locul lui fiind luat de Fergus, care, din păcate, n-a reuşit nici el să trăiască prea mult, părăsind-o definitiv pe Regină în mai 2021.