O maşină nouă chiar aduce fericirea! - VIDEO

1 49187 original jpg jpeg

Anica Dolcan a câştigat un Opel Corsa participând la concursul „Adună kilometri de vacanţă!” Aşadar, marele premiu al concursului nostru a plecat tocmai în vestul ţării, într-o mică localitate din judeţul Timiş, Periam.

Aici locuieşte fericita câştigătoare,Anica Dolcan (51 de ani),împreună  cu soţul ei.

Deocamdată,Vasile Dolcan  (57 de ani) va conduce maşina,pentru că Anica nu are permis auto şi nici nu crede că firea ei,un pic prea emotivă,ar lăsa-o să fie o bună şoferiţă.

Vezi video AICI 

 Norocul i-a bătut la uşă pentru prima dată

Când a sosit la Bucureşti,la redacţia Click! pentru femei,ca să-şi ridice marele premiu,Anica avea vocea tremurândă de emoţie.

Ne-a mărturisit că este extrem de fericită că un aşa noroc i-a bătut la uşă,mai ales că este prima dată când câştigă ceva. Ziua de 3 august se anunţa obişnuită:serviciu,treburi casnice,griji cotidiene... Când surpriză! Un simplu apel telefonic a schimbat totul într-o secundă!

«Veştile bune nu sunt uşor de crezut»

Prin urmare,un telefon a făcut ca această zi să fie una dintre cele mai frumoase din viaţa ei. La auzul cuvintelor„Sunteţi marea câştigătoare a maşinii,la concursul... organizat de Click! pentru femei...”Anica a crezut că este vorba de o greşeală sau de o glumă. Nu i-a venit să creadă că aşa,simplu,se poate câştiga un premiu atât de mare.

Au urmat,pe rând,mirare,emoţie,bucurie nespusă,dar şi multă îndoială! De aceea,a sunat şi ea la redacţie. Şi da,s-a convins că era adevărat! Plicul ei fusese extras dintre alte zeci de mii,trimise din toată ţara. Primii care s-au bucurat pentru ea au fost colegii de serviciu,de la Primăria Periam,acolo unde a primit vestea. Apoi soţul,pentru care surpriza a fost şi mai mare!

  

Vasile este instructor auto şi-i place foarte mult să şofeze. S-a bucurat ca un copil când a aflat vestea cea mare,mai ales că avea nevoie de maşină ca de aer. Se chinuia de ceva vreme s-o schimbe pe cea veche,pe care o avea de mai bine de 15 ani,pentru că „mergea cu chiu,cu vai”. 

,ne-a mărturisit Vasile,în timp ce uda maşina cu şampanie,după cum e tradiţia.

Ca în orice poveste fericită,premiul nici că se putea „să nimerească” mai bine. Opelul îi va face de trei ori fericiţi pe soţii Dolcan.

,ne-a spus Anica,radiind de fericire.

Înainte să plece de la redacţie,cei doi ne-au spus că sunt cititori fideli ai revistei Click! pentru femei,de când a apărut pe piaţă. Amândoi citesc cu drag reportajele,interviurile şi reţetele.

Şi bineînţeles că nu au uitat să ne spună un alt lucru important:cel de-al doilea „rodaj” al maşinii,după drumul Bucureşti-Periam,va fi către Băile Felix. Aici,familia Dolcan va uda din nou maşina cu multă şampanie.

Alexandra Ungureanu a extras plicul câştigător

c9e0614665fa86344d30544589e0a205 jpg jpeg

Anica,extrem de fericită,la volan

301b90f4c4d4b5ef7c0755da4948d458 jpg jpeg

Soţii Dolcan sunt cititori fideli ai revistei Click! pentru femei

4397293fa0aaf3ee07e777aa6c8d296c jpg jpeg
image


Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg