Cura cu stafide te ţine departe de anemie

1 73901 original jpg jpeg

Aceste fructe dulci deşi au o textură destul de uscată, reprezintă o porţie imensă de sănătate. Pot fi consumate ca atare, înlocuind cu succes dulciurile din comerţ, sau pot fi folosite la prepararea diverselor bunătăţi culinare.

Stafidele ar putea fi consumate în fiecare zi,deoarece efectele consumului lor este extrem de benefic asupra organismului uman. Sunt considerate a fi un adevărat pansament gastric cu resurse importante de potasiu şi magnezi ce ajută la calmarea acidităţii gastrice.

Ameliorează simptomele anemiei

Conţin fier şi  vitamina B care ajută la ameliorarea anemiei,dar şi cupru care ajută la stimularea producerii de celule roşii din sânge,celule cu rolul extrem de important de a transporta oxigenul către ţesuturi.

Măresc libidoul şi tratează impotenţa

Pentru că stafidele conţin un aminoacid numit arginină,care are potenţial de mărire a libidoului şi care sporeşte senzaţia de excitare. Este indicat consumul mai ales pentru bărbaţi,în tratamentul disfuncţiilor erectile,dar şi ca energizant.

Stafidele negre sunt benefice pentru redobândirea vigorii sexuale. După ce le-ai spălat bine cu apă,fierbe-le cu puţin lapte. Astfel se vor umfla şi se vor indulci. Mănâncă stafidele şi bea laptele începând cu 30 de grame de stafide şi 200 mililitri de lapte pe zi,mărind treptat până ajungi la 50 grame de stafide pe zi.