În ciuda faptul că a fost o sarcină uşoară, după cum spune chiar ea, în ultimele săptâmâni înainte de a se prezenta la maternitate, au apărut câteva complicaţii. Copilul avea cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului, un risc major ce a trebuit ţinut sub observaţie zilnică. Însă, finalul a fost unul fericit, căci mămica Sandra Stoicescu şi-a dus fetiţa acasă. În acelaşi interviu, prezentatoarea tv a povestit şi cum au fost primele trei zile alături de minunea ei, dar şi despre emoţiile pe care soţul său, Sergiu Constantinescu, le-a avut când şi-a ţinut pentru prima dată în braţe fiica.

Citeşte şi: Andreea Bălan, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viaţa ei: ”George a văzut-o pe anestezistă cum mă resuscita manual!”

"Mămica care e mută de emoţie! Nu-mi găsesc cuvintele. Atâta emoţie şi atât fericire am de trei zile că mă apucă plânsul. Azi plecăm acasă cu fetiţa noastră. Are cercei de aseară. (...) Am venit cu emoţii uriaşe. Este o sarcină pe care mi-am dorit-o mult. Am aflat de ea de Crăciun. Din acel moment a început totul. Sarcina a fost una uşoară. Doar ultima perioadă a fost cu ceva probleme. Fetiţa avea cordonul ombiligal de trei ori în jurul gâtului. Am făcut monitorizare zi de zi. Ne uităm amândoi la ea şi lăcrimăm", a spus Alessandra Stoicescu, într-un interviu acordat la Observator.

Sandra Stoicescu a visat numele fetiţei

O dorinţă mare devenită realitate, aceea de a fi mamă. Când a aflat de sarcină, pentru Alessandra Stoicescu totul s-a schimbat. Đupă primele luni, un vis i-a adus încă o informaţie importantă despre ceea ce-i va rezerva viitorul. A visat că pe fiica ei o va chema Sara şi aşa i-a rămas numele micuţei. A convenit cu Sergiu, soţul ei, să adauge şi numele de Maria, astfel că a venit pe lume Sara Maria.

Citeşte şi: Antonia, primele poze alături de cei trei copii. Maya şi-a cunoscut frăţiorii

 „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a mărturisit Alessandra Stoicescu.

Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook şi câteva imagini cu fetiţa, chiar din momentul externării din maternitate şi a primit numeroase like-uri şi urări de bine. "Să vă trăiască, e minunată", i-au spus prietenii virtuali.