Opt cântăreţe şi o dansatoare au făcut declaraţii şocante cu privire la cee ace s-ar fi întâmplat în spatele scenelor.

"Un prânz de afaceri nu este o scenă”, a spus una dintre cântăreţe. „Cineva care îţi reţine mâna în timpul unui dejun profesional este ciudat, la fel de ciudat ca atunci când îţi pune mâna pe genunchi. Mereu te atingea într-un fel oarecare şi mereu încerca să te sărute”, completează femeia.

Citeşte şi: "Nu ştie să-şi ţină copilul în braţe". Meghan Markle, criticată aspru pe internet

Placido Domingo neagă tot: “Este dureros să aud că am supărat pe cineva sau am provocat disconfort”

Tenorul a dat publicităţii o declaraţie prin care afirmă că „acuzaţiile acestor persoane anonime, întinse pe o perioadă de treizeci de ani sunt profund tulburătoare şi, în forma prezentată, inexacte.”

„Totuşi, este dureros să aud că am supărat pe cineva sau am provocat disconfort - indicerent cu cât timp în urmă, în ciuda celor mai bune intenţii din partea mea. Am crezut mereu că toate interacţiunile şi raporturile mele sunt binevenite şi consensuale. Cei care mă cunosc şi care au lucrat cu mine ştiu că nu sunt o persoană care să facă rău, să jignească sau să stânjenească pe cineva.

'Totuşi recunosc faptul că regulile şi standardele după care suntem judecaţi astăzi sunt foarte diferite de cele din trecut. Sunt binecuvântat şi privilegiat cu peste 50 de ani de carieră în operă şi voi păstra cel mai înalt nivel”, a explicat Placido Domingo.

Placido Domingo este acuzat că a încercat să oblige mai multe femei să întreţină relaţii sexuale oferindu-le contracte şi, uneori pedepsindu-le dacă îi refuzau avansurile, notează Mediafax.

Citeşte şi: Celine Dion, apariţie îndrăzneaţă pe străzile din Paris! Cum arată în costum de baie

“Şi-a strecutat mâna sub fusta mea în culise”

Relatările femeilor au strârnit reacţii virulente. Una dintre femei spune că Domingo şi-a strecurat mâna sub fusta ei, iar alte trei persoane au afirmat că le-a sărutat cu forţa în culise, într-o cameră de hotel şi în timpul unei întâlniri la prânz.

Orchestra din Philadelphia şi Opera din San Francisco anulează un concert al tenorului

Opera din San Francisco şi Orchestra din Philadelphia au anunţat, prin intermediul unor comunicate date publicitătii că anulează concertele pe care tenorul spaniol Placido Domingo urma să le susţină în toamnă, după apariţia acuzaţiilor de hărţuire sexuală din partea a nouă femei,