În timpul filmării unor scene ferbinţi, lucrurile pot lua o întorsătură amuzantă sau stânjenitoare. O întreagă echipă priveşte doi actori care se prefac îndrăgostiţi în faţa camerelor de filmat, iar accidentele pot apărea oricând, mai ales atunci când coregrafia fizică merge prost, unele instrumente folosite pentru filmarea scenei nu sunt construite în mod adecvat pentru a putea fi lovite sau când starurile implicate au o chimie prea bună sau insuficientă pentru ca totul să fie un succes. În plus, multe lucruri neaşteptate se pot întâmpla atunci când se anunţă că se filmează, iar scena trebuie să înceapă. Acestea sunt unele dintre cele mai grozave întâmplări din culisele unor scene de amor celebre!

Robert Pattinson şi Kristen Stewart, între agonie şi extaz

În anul 2011, povestea de dragoste dintre o adolescentă neîndemânatică, Bella Swan, şi vampirul Edward Cullen a cucerit cinefilii din întreaga lume. După trei filme, seria „Amurg‟ a fost gata să ducă romantismul cuplului la nivelul următor, iar publicul abia aştepta să vadă evoluţia. Pentru Kristen Stewart şi Robert Pattinson, actorii care au dat viaţă celor două personaje, presiunea pusă pe scena de dragoste s-a dovedit a fi ceva prea greu de gestionat.

Stewart a mărturisit într-un interviu despre modul în care aşteptările intense ale fanilor au făcut ca scena de dragoste din „Amurg: Breaking Dawn - Partea 1‟ să fie dificil de filmat: „A trebuit să facem cea mai reuşită scenă de sex din toate timpurile. Trebuia să fie ceva transcendent, inuman, mai bun decât îţi poţi imagina vreodată. A fost o agonie, pentru că am vrut să fie ceva foarte bun. ‟

De asemenea, Pattinson a declarat că scena de dragoste care trebuia să fie cea mai intensă din câte s-au văzut vreodată, pentru că era implicat un vampir, s-a dovedit a fi una în care se rupe cadrul unui pat. Momentul a făcut echipa să râdă în hohote, în ciuda faptului că actorii se străduiau din răsputeri să mimeze extrazul, făcând abstracţie de tot ce se petrece în jur.

Julia Roberts făcea urticarie la scenele de amor