Wang Dey, în vârstă de 98 de ani şi Chao Yuhua, în vârstă de 97 de ani, s-au căsătorit într-un parc din Chongquing, China, în urmă cu 70 de ani. Au depăşit, însă, orice barieră şi au continuat să se iubească şi să se respecte, iar acum, la împlinirea a şapte decenii de mariaj, ei au decis să-şi sărbătorească dragostea într-un mod inedit şi au mers în locuri în care au fost. 
 
”Sunt de atât de mult timp împreună, au supravieţuit războiului şi instabilităţii politice, au depăşit bolile şi continuă să trăiască în dragoste şi armonie. Vrem să-i ajutăm să-şi sărbătorească aniversarea demn.”, a mărturisit fiul cel mic al cuplului, potrivit CNN. 
 

 
Cu prilejul aniversării a şapte decenii de relaţie, copiii acestora au organizat o petrecere pe cinste, întrucât pentru a marca anii petrecuţi împreună, aceştia şi copiii lor (patru la număr) au reprodus fotografiile vechi, de pe vremea când erau proaspăt căsătoriţi. 
 

 
Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde ”tata a a invitat-o pe mama la dans şi s-au îndrăgostit unul de celălalt la prima vedere.”, potrivit mărturisirilor făcute de fiul lor, care a precizat, de asemenea, că ”poeziile de dragoste pe care şi le-au scris în timpul războiului încă le recită cu voce tare.”
 
Cei doi soţi, însă, plănuiesc să ajungă în locurile dragi lor şi la aniversarea a o sută de ani.