Astfel la scurt timp după ce What's UP a făcut publică o imagine în care apare alături de Alice Badea, noua lui iubită, despre care spune că ”e sufletul lui pereche”, Simina a reacţionat şi a mărturisit că nu mai are nicio legătură cu fostul soţ. 
 
”Fiecare trebuie să comenteze pentru el. Din fericire, eu nu îl mai reprezint pe el, eu reprezint doar ceea ce gândesc eu şi ceea ce sunt eu. Contrar aşteptărilor voastre, noi comunicăm despre aceste lucruri. Aşa că, nici de această dată, pentru mine n-a fost nimic senzaţional!”, a declarat Simina Costea în cadrul emisiunii ”Vorbeşte Lumea”, precizând că nu mai colaborează nici profesional cu fostul soţ, al cărui manager era.
Apropiaţii cântăreţului au declarat pentru Click! că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând'.
 
What’s Up şi Simina au divorţat în luna august după nouă ani de relaţie şi trei de căsnicie, fără a detalia motivele acestei decizii, însă apropiaţii lor au dezvăluit presei că certurile erau la ordinea zilei în familia lor.